αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Uber ξεκινά να βαθμολογεί… και τους πελάτες. Και αν έχεις μικρή βαθμολογία μπορεί να μπλοκαριστείς

Η Uber ξεκινά να βαθμολογεί… και τους πελάτες. Και αν έχεις μικρή βαθμολογία μπορεί να μπλοκαριστείς

Το να αξιολογείται κανείς με πέντε αστέρια στην Uber ας πούμε ότι είναι ένας στόχος κάθε πελάτη που σέβεται τον εαυτό του!

Το να πέσει κανείς όμως κάτω από τα πέντε αστέρια στις αξιολογήσεις, εκτός από την… περηφάνια του, μπορεί να κοστίσει και τη χρήση της υπηρεσίας στο μέλλον.

Η Uber θέλει να εισαγάγει αυτή τη νέα τακτική, και αναμένεται να ξεκινήσει δοκιμαστικά σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία.

Από τις 19 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους, οι χρήστες που χρησιμοποιούν την εφαρμογή και στις δύο χώρες κινδυνεύουν να μπλοκαριστούν από την Uber αν συγκεντρώσουν μικρή βαθμολογία!

Η Αμάντα Γκίλμορ, διευθύντρια της υπηρεσίας μεταφορών στη Νέα Ζηλανδία, εξηγεί ότι αυτές οι αλλαγές αυτές εισήχθησαν μετά από σχόλια που έκαναν οι οδηγοί.

«Η ανακοίνωση εξηγεί τις αλλαγές που θα λάβουν χώρα και το πώς οι επιβάτες μπορεί να χάσουν την πρόσβαση στην εφαρμογή έπειτα από συνεχόμενα χαμηλές βαθμολογίες» είπε η Γκίλμορ. «Στόχος είναι η δημιουργία ενός αμοιβαίου σεβασμού μεταξύ των οδηγών και των αναβατών», προσθέτει.

«Πράγματα που μπορούν να κάνουν οι χρήστες της υπηρεσίας για να είναι σίγουροι ότι θα αξιολογηθούν με 5 αστέρια είναι να στέλνουν την ακριβή θέση παραλαβής, να μη λερώνουν το αυτοκίνητο, να μην κουβαλούν φαγητά ή ποτά και να μη χτυπούν τις πόρτες του αυτοκινήτου με δύναμη» λέει η Γκίλμορ.

Μερικά επιπλέον tips από την Uber για να κρατάτε το… σκορ σας ψηλα:

-Μην προκαλείτε φθορές στο αυτοκίνητο (αν λερώσετε τα καθίσματα για παράδειγμα, μπορεί να χρεωθείτε το κόστος καθαρισμού και να πάρετε χαμηλή βαθμολογία)

-Να είστε φιλικοί (Ρωτήστε τον οδηγό πώς είναι η μέρα του και να είστε ευγενικοί όταν ζητάτε να ανοίξει το ράδιο ή το παράθυρο)

-Να είστε ακριβείς (Όταν χρησιμοποιείτε Uber, μπορείτε να δείτε την ακριβή ώρα άφιξης του αυτοκινήτου, οπότε δεν έχετε δικαιολογία αν αργήσετε)

Πηγή: Economy365.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × three =