αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Uber «αποβιβάζεται» στη Μύκονο

Η Uber «αποβιβάζεται» στη Μύκονο

Στην αγορά της Μυκόνου είναι από σήμερα διαθέσιμη η εφαρμογή της Uber, ένα άνοιγμα που αποτελεί μέρος του σχεδίου της εταιρείας να έχει κάθε ταξί διαθέσιμο στην εφαρμογή έως το 2025. Η Uber συνεργάζεται επίσης με εταιρεία διαμεσολάβησης στο νησί, η οποία χρησιμοποιεί την τεχνολογία της εταιρείας για την παροχή υπηρεσιών και μέσω αυτής θα είναι διαθέσιμη η υπηρεσία Comfort.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανοίγουμε την εφαρμογή μας στη Μύκονο. Θέλουμε να προσφέρουμε αξιόπιστες και ασφαλείς μεταφορές, τόσο στους κατοίκους όσο και στους επισκέπτες του νησιού, συμβάλλοντας σε μια κρίσιμη τουριστική περίοδο, η οποία αναμένουμε να είναι ιδιαίτερα ισχυρή φέτος», σχολίασε η Σαρίτα Βαρούχ, Γενική Διευθύντρια της Uber Greece.

Υπενθυμίζεται ότι η εφαρμογή της Uber παρέχεται στην Αθήνα από το 2014, στην Θεσσαλονίκη από το 2021 και στη Σαντορίνη από τον Ιούνιο του 2021. Το 2021, περισσότεροι από 120.000 οδηγοί ταξί εγγράφηκαν για να οδηγήσουν στην πλατφόρμα της Uber, με μια σειρά από ευρωπαϊκές αγορές να σημειώνουν τριψήφια αύξηση στις διαδρομές με ταξί όπως Ελλάδα, Αυστρία, Γερμανία, Ισπανία και Τουρκία, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × two =