αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Tesla αναζητά να προσλάβει μηχανικούς από την Ελλάδα- Που να στείλεις το βιογραφικό σου

Η Tesla αναζητά να προσλάβει μηχανικούς από την Ελλάδα- Που να στείλεις το βιογραφικό σου

«Είστε παθιασμένοι με την αλλαγή; Θέλετε να συμμετάσχετε στην αποστολή μας και να εργαστείτε στην κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως που ασχολείται με την βιώσιμη ενέργεια; Ενδιαφέρεστε να μετακομίσετε σε μία από τις πιο συναρπαστικές πρωτεύουσες της Ευρώπης;», κάπως έτσι ξεκινά η αγγελία της Tesla. Και συνεχίζει: «Εάν η απάντηση είναι ναι, τότε η Tesla στην Ολλανδία θα μπορούσε να είναι η επόμενη κίνηση στην σταδιοδρομίας σας! Οι Κάτω Χώρες είναι από τις πιο δημοφιλείς αγορές που δραστηριοποιείται η Tesla και συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε γρήγορα με αφορμή την άφιξη του Model 3».

Ναι, η εταιρία αναζητά να προσλάβει μηχανικούς. Το ακόμα πιο ενδιαφέρον εδώ, είναι ότι αναζητά να κάνει προσλήψεις και από την Ελλάδα. Η σχετική αγγελία έχει ανέβει στο επίσημο site της εταιρίας, στην κατηγορία «Greece». Όσοι επιλεγούν βέβαια, θα πρέπει να κάνουν μετεγκατάσταση στην Ολλανδία.

Στο Άμστερνταμ θα έχεις την ευκαιρία να συνεργαστείς με ταλαντούχους ανθρώπους, και να εστιάσεις στα οχήματα της Tesla. Κάνοντας service σε αυτά, αλλά και βελτιώσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν αναλυτικές πληροφορίες και να κάνουν αίτηση (στα Αγγλικά) εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 − one =