αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ startup «Hack The Box» σήκωσε χρηματοδότηση 10,6 εκατ. δολαρίων

Η startup «Hack The Box» σήκωσε χρηματοδότηση 10,6 εκατ. δολαρίων

Η Hack The Box, δημιουργός λογισμικού εκπαίδευσης για την κυβερνοασφάλεια, ανακοίνωσε την ολοκλήρωση επένδυσης Series A ύψους 10,6 εκατομμυρίων δολαρίων. Της επένδυσης ηγήθηκε η Paladin Capital Group, με συμμετοχή των Osage University Partners, Brighteye Ventures, και του υφιστάμενου επενδυτή Marathon Venture Capital. Η νέα χρηματοδότηση θα υποστηρίξει την ανάπτυξη της εταιρείας, καθώς αυτή επεκτείνεται στην αγορά των ΗΠΑ και δημιουργεί νέα προιόντα για τους χρήστες και εταιρικούς πελάτες της.

Η Hack The Box ξεκίνησε το 2017 με στόχο να κάνει πιο προσιτή την εκπαίδευση γύρω από την κυβερνοασφάλεια. Σήμερα, η εταιρεία έχει δημιουργήσει τη μεγαλύτερη εκπαιδευτική κοινότητα στο χώρο σε παγκόσμια κλίμακα, με περισσότερα από 500 χιλιάδες μέλη, από ανθρώπους που ξεκινούν τώρα την ενασχόληση τους με το αντικείμενο, μέχρι έμπειρους pen-testers και security professionals. Τα μέλη της κοινότητας εκπαιδεύονται, καθώς πραγματοποιούν εικονικές επιθέσεις, με ασφαλή και διαδραστικό τρόπο, σε εκατοντάδες εργαστήρια προσομοίωσης. Τα νούμερα είναι εντυπωσιακά με πάνω από 20 εκατομμύρια ώρες εκπαίδευσης να έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα στη πλατφόρμα, ενώ παράλληλα η εταιρεία έχει αυξήσει τα έσοδα της περισσότερο από 1000% τα τελευταία δύο χρόνια, παραμένοντας κερδοφόρα.

Η Hack The Box απασχολεί 88 εργαζόμενους με το 45% να βρίσκεται στην Ελλάδα, δουλεύοντας από τα γραφεία της στην Αθήνα και όχι μόνο, χάριν στην ευέλικτη πολιτική απομακρυσμένης εργασίας της εταιρείας από το 2017, με μέλη της να εργάζονται από τη Βόρεια Ελλάδα και την Κρήτη. Μέχρι το τέλος του 2022, στόχος είναι η εταιρεία να απαριθμεί κοντά στους 200 εργαζόμενους, με το 50% να εργάζεται από την Ελλάδα. Μπορείτε να δείτε τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στον ακόλουθο σύνδεσμο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one − 1 =