αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ SpaceX στέλνει τον Tom Cruise στο διάστημα

Η SpaceX στέλνει τον Tom Cruise στο διάστημα

Είναι γνωστό εδώ και χρόνια ότι ο δημοφιλής ηθοποιός Tom Cruise γυρίζει μόνος του τις ιδιαίτερα απαιτητικές και επικίνδυνες σκηνές των ταινιών του, ενώ αναζητά διαρκώς νέες προκλήσεις τόσο για τον ίδιο, όσο και για να εξυπηρετήσει το επάγγελμα του. Δεν προκαλεί εντύπωση, λοιπόν, ότι κατάφερε να κλείσει συμφωνία με τη SpaceX ούτως ώστε να συμμετέχει σε επανδρωμένη αποστολή στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS) μαζί με τον σκηνοθέτη Doug Liman και ακόμη έναν συμμετέχοντα, πιθανότατα για να γυρίσουν μερικές σκηνές για μια νέα ταινία τους!

Η συγκεκριμένη αποστολή αποτελεί απόδειξη ότι οι εξαγγελίες της SpaceX για εμπορικές πτήσεις στο Διάστημα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, φυσικά για όσους έχουν το απαραίτητο χρήμα, και σύμφωνα με το Space Shuttle Almanac είναι προγραμματισμένη για τον Οκτώβριο του 2021. Προφανώς υπάρχει ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι τότε και δεν αποκλείεται να αλλάξουν τα σχέδια τους, αλλά αν κρίνουμε από τη φιλοδοξία που χαρακτηρίζει τον Tom Cruise οι πιθανότητες είναι υπέρ της υλοποίησης του project.

Μια ενδεχόμενη επιτυχημένη αποστολή σε συνδυασμό με γύρισμα σκηνών για κινηματογραφική παραγωγή είναι σίγουρο ότι θα ενισχύσει σημαντικά τη SpaceX στο όραμα της για προσιτά ταξίδια στο Διάστημα στο μέλλον.

Πηγή: Techgear.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 3 =