αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Space Hellas έχει ανοιχτές 12 θέσεις εργασίας- Που να στείλεις βιογραφικό

Η Space Hellas έχει ανοιχτές 12 θέσεις εργασίας- Που να στείλεις βιογραφικό

Νέες θέσεις εργασίας έχει ανοιχτές η Space Hellas. H Space Hellas είναι ένας κορυφαίος System Integrator και Value Added Solutions Provider στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, της πληροφορικής και της ασφάλειας. Μελετά, σχεδιάζει, προμηθεύει, εγκαθιστά, υποστηρίζει και συντηρεί ολοκληρωμένες λύσεις πιστοποιημένες σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ποιότητας ISO 9001:2015.

Στο πελατολόγιο της εταιρίας, συγκαταλέγονται οι μεγαλύτερες τράπεζες και ιδιωτικές εταιρίες, βιομηχανίες, αλυσίδες καταστημάτων, παροχείς τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, υπουργεία και οργανισμοί του Δημοσίου, καθώς και οι Ένοπλες Δυνάμεις. Από το Σεπτέμβριο του 2000, η μετοχή της εταιρίας τελεί υπό διαπραγμάτευση στo Χ.Α.Α.

Η Space Hellas τράβηξε πρόσφατα πάνω της τα φώτα, όταν έκανε επιχειρηματικό μπάσιμο στην AgroApps. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Space Hellas, η συμφωνία περιλαμβάνει τρία στάδια επένδυσης, όπου στο πρώτο στάδιο η Space Hellas θα αποκτήσει άμεσα το 19% των υφιστάμενων μεριδίων της AgroApps, στο δεύτερο στάδιο θα έχει δικαίωμα προαίρεσης (option) για την απόκτηση επιπλέον 16% των υφιστάμενων μεριδίων της AgroApps και στο τρίτο στάδιο η Space Hellas θα έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει επιπλέον 10% της AgroApps μέσω αύξησης του εταιρικού κεφαλαίου της, ενώ σε περίπτωση μετατροπής της AgroApps σε ανώνυμη εταιρεία, η Space Hellas θα δικαιούται να ορίσει ένα μέλος στο τριμελές διοικητικό της συμβούλιο. Εφόσον υλοποιηθεί το δεύτερο και το τρίτο στάδιο, το συνολικό ύψος της επένδυσης της Space Hellas για το 45% στην AgroApps, θα ανέλθει στο ποσό των €1.275.000.

Αυτή την στιγμή η Space Hellas έχει ανοιχτές 12 θέσεις εργασίας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν αναλυτικές πληροφορίες και να στείλουν βιογραφικό εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve − 1 =