αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ social media team των Wendy’s εξήγησε με μια ιδιαίτερη φράση, το πως έρχεται η επιτυχία

Η social media team των Wendy’s εξήγησε με μια ιδιαίτερη φράση, το πως έρχεται η επιτυχία

Πως είναι, άραγε, να έχεις 2,2 εκατ. followers στο Twitter; Μοιάζει μαγικό. Η γνωστή αλυσίδα fast food Wendy’s το έχει καταφέρει, στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter. H ομάδα που βρίσκεται πίσω από τα social media της εταιρίας, θεωρείται μια από τις πιο πετυχημένες στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Με αρκετές αναρτήσεις της να γίνονται viral.

Αυτή η ομάδα λοιπόν, έκανε ένα Ask Me Everything στο Reddit. Εκεί απλοί χρήστες είχαν την ευκαιρία να κάνουν ερωτήσεις. Και να λάβουν ιδιαίτερες απαντήσεις.

«Δεν λαμβάνουμε έγκριση για τα πάντα, αλλά σίγουρα για κάποια πράγματα» αποκάλυψε η ομάδα των Wendy’s και συμπλήρωσε: «Τα tweets των McDonald γενικά χρειάζονται έγκριση».

Επίσης, η social media team, είπε ότι πολλές φορές δεν έχει κάνει αναρτήσεις, οι οποίες θεώρισε ότι θα ξεπεράσουν τις «κόκκινες γραμμές» και θα δυσαρεστήσουν ανώτερα στελέχη της εταιρίας. Η σημαντικότερη δήλωση τους όμως, ήρθε όταν ένας χρήστης τους ρώτησε πως αντισταθμίζουν τις ανησυχίες τους, αφού το να είσαι ‘άγριος’ στο διαδίκτυο είναι τρομακτικό για τις brand teams.  Η ομάδα των Wendy’s έδωσε μια απάντηση που δεν εφάπτεται μόνο στο πεδίο των social media, αλλά και σε κάθε επιχειρηματίας που έρχεται αντιμέτωπος με την επιτυχία. «Η επιτυχία έρχεται πριν κάποιος να έχει το περιθώριο να φοβηθεί. Και στην συνέχεια, συνεχίζουμε να προχωρούμε ξεπερνώντας τα λάθη μας».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 5 =