αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Saudi Arabian Airlines ξεκινά απευθείας πτήσεις για την Ελλάδα, μετά από 11 χρόνια

Η Saudi Arabian Airlines ξεκινά απευθείας πτήσεις για την Ελλάδα, μετά από 11 χρόνια

Με την αρχή της ύφεσης το 2008 η Saudia (Saudi Arabian Airlines) ήταν μία από τις πολλές εταιρείες που σταμάτησαν να πετούν από και προς την Ελλάδα. Παρά το σχετικά κοντινό της απόστασης έπρεπε να περάσουν 11 χρόνια για να παρθεί η απόφαση να επιστρέψει φέτος το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα από 5 Ιουνίου η Saudia ξεκινάει πτήσεις με Airbus A320 από Ριάντ προς Αθήνα, τέσσερις φορές την εβδομάδα (Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή). Σύμφωνα με πληροφορίες αργότερα μέσα στον χρόνο η σύνδεση που θα πραγματοποιεί η αεροπορική με την Αθήνα θα γίνετε με την Τζέντα.

Στόχος της νέας σύνδεσης είναι να καλυφθεί τόσο η αυξημένη ζήτηση στα συγκεκριμένα δρομολόγια τόσο για τον επιχειρηματικό κόσμο όσο και για τους επιβάτες που ταξιδεύουν για λόγους αναψυχής στην χώρα μας. Για την φετινή καλοκαιρινή σεζόν η Αθήνα είναι ο ένας από τους δύο νέους προορισμούς που προστέθηκαν (σ.σ. ο άλλος είναι το Μαρακές από το αεροδρόμιο της Τζέντα).

Το 2018 η Saudia μετέφερε πάνω από 34 εκατομμύρια επιβάτες σε περίπου 100 προορισμούς, τόσο διεθνείς όσο και τοπικούς. Διαθέτει στόλο 160 αεροσκάφη των οποίων ο μέσος όρος ηλικίας είναι κάτω από 5 χρόνια.

Πηγή: News247.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 5 =