αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Samsung το παραδέχτηκε: Θα παρουσιάσει αναδιπλούμενο smartphone μέσα στο 2018

Η Samsung το παραδέχτηκε: Θα παρουσιάσει αναδιπλούμενο smartphone μέσα στο 2018

Σύμφωνα με τον CEO του τμήματος Κινητής Τηλεφωνίας της Samsung, DJ Koh, η παρουσίαση του αναδιπλούμενου smartphone της εταιρείας θα γίνει μέσα στο 2018, πιθανότατα κατά τη διάρκεια του Samsung Developer Conference που θα γίνει το Νοέμβριο στο San Francisco.

Πιο συγκεκριμένα, ο DJ Koh αναφέρει πως ήρθε η στιγμή για την κατασκευή μιας αναδιπλούμενης συσκευής μιας και έρευνες που έγιναν από τη Samsung σε καταναλωτές, δείχνουν πως υπάρχει χώρος στην αγορά για αυτόν τον τύπο smartphone που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Επιπλέον, ο DJ Koh ανέφερε στο CNBC πως η Samsung προσπαθεί να βρει τον τρόπο με τον οποίο θα διαφοροποιήσει την εμπειρία χρήσης ενός αναδιπλούμενου smartphone από αυτήν ενός tablet.

Στη συνέχεια, τόνισε πως οι περισσότερες λειτουργίες ενός smartphone θα μπορούν να γίνουν στη συσκευή όταν αυτή είναι διπλωμένη, ενώ όταν θα πρέπει ο χρήστης να περιηγηθεί στο internet και να δει αυτό που επιθυμεί, θα πρέπει να ξεδιπλώσει τη συσκευή. Κατά τη διάρκεια της IFA 2018 ο Κύριος Koh είχε αναφέρει ότι το θέμα είναι πως αν η εμπειρία χρήσης της συσκευής που είναι ξεδιπλωμένης, είναι ίδια με αυτήν των tablet, δε θα υπάρχει λόγος να την αγοράσουν οι καταναλωτές.

Έτσι, κάθε συσκευή μαζί με τα χαρακτηριστικά και τις καινοτομίες που ενσωματώνει, θα πρέπει να έχουν ουσιαστική σημασία για τους καταναλωτές έτσι ώστε να κατανοήσουν πραγματικά το λόγο που η Samsung την κατασκεύασε. Τέλος, το αναδιπλούμενο smartphone, σύμφωνα με τον DJ Koh, θα μπορούσε να παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια του Samsung Developer Conference που θα γίνει το Νοέμβριο στο San Francisco, ενώ τόνισε πως παρά την πολυπλοκότητα που υπάρχει στην ανάπτυξη της συσκευής, η Samsung την έχει σχεδόν ολοκληρώσει.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 4 =