αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Samsung μιλά για την μεγάλη μπαταρία του Note 9. Και τρολάρει έμμεσα το iPhone (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Samsung μιλά για την μεγάλη μπαταρία του Note 9. Και τρολάρει έμμεσα το iPhone (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Samsung δημοσίευσε teaser video το οποίο μας προετοιμάζει για την αλλαγή που πρόκειται να γίνει στην αυτονομία του Galaxy Note 9, δείχνοντας πως όλα όσα κάνουμε όλοι μας για να εξασφαλίσουμε μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας θα είναι πια παρελθόν.

Με αυτό το video η Samsung επιβεβαιώνει πως το Note 9 θα διαθέτει μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας από τα προηγούμενα, χωρίς φυσικά να αναφέρει τη χωρητικότητά της. Αυτό που φαίνεται στο video είναι πως ο χρήστης του smartphone, το οποίο θέλουν να υπονοήσουν ότι πρόκειται για iPhone χωρίς να το δείχνουν ξεκάθαρα, βρίσκεται καθ’ οδόν για μια επαγγελματική συνάντηση, με τη μπαταρία της συσκευής του να βρίσκεται στο 5% και την ειδοποίηση σχετικά με αυτό να γεμίζει την οθόνη του smartphone.

Στη συνέχεια δείχνει μια σειρά διαδικασιών που κάνουμε όλοι μας όταν η μπαταρία του smartphone εξαντλείται, μιας και συνήθως χαμηλώνουμε τη φωτεινότητα της οθόνης μας σε σημείο που θα μπορούμε τουλάχιστον να διαβάζουμε τα περιεχόμενά της. Έπειτα, πηγαίνουμε και κλείνουμε κάθε ενεργή εφαρμογή, απενεργοποιούμε τα Wi-Fi, τις υπηρεσίες τοποθεσίας και όταν όλα αυτά δεν αρκούν, βγάζουμε το powerbank και το συνδέουμε με το smartphone για να μη σβήσει.

Τέλος, φαίνεται πως έχουμε ξεχάσει να φορτίσουμε το powerbank και έτσι η συσκευή μας σβήνει, με τη Samsung να μας λέει πως πολλά μπορούν να αλλάξουν από εδώ και πέρα, με την αρχή να γίνεται στην επίσημη παρουσίαση του Note 9 στις 9 Αυγούστου όπου θα μάθουμε για τη μπαταρία της συσκευής και για κάθε άλλο νέο στοιχείο που έχει να μας αποκαλύψει η Samsung.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three + 1 =