αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Samsung ετοιμάζει τρεις εκδόσεις του S10- Και θα υπάρχει μια «φθηνή» version

Η Samsung ετοιμάζει τρεις εκδόσεις του S10- Και θα υπάρχει μια «φθηνή» version

Οι τελευταίες φήμες θέλουν τη Samsung να ετοιμάζει τρεις εκδόσεις για το επόμενο κορυφαίο smartphone της, που δεν είναι άλλο από το Galaxy S10. Αναφέρονται, μάλιστα, σε μία πρόταση σημαντικά βελτιωμένη σχεδιαστικά, με αισθητικές αλλά και τεχνολογικές καινοτομίες που θα κάνουν τη διαφορά στην αγορά.

Έτσι, το Galaxy S10 θα κυκλοφορήσει στις δύο κλασικές S10 και S10+ εκδόσεις, αλλά και σε μία πιο προσιτή οικονομικά πρόταση, που δε θα διαθέτει πιθανότατα στοιχεία όπως η κυρτή οθόνη ή ο in-screen fingerprint sensor, θα έχει όμως και αυτή ισχυρά χαρακτηριστικά, καθιστώντας την ιδιαίτερα ανταγωνιστική.

Σε άλλες πληροφορίες, το Samsung Galaxy S10 αναμένεται να διαθέτει σχεδίαση με την εμπρόσθια κάμερα “κρυμμένη κάτω από την οθόνη”, κάτι που εξασφαλίζει σχεδόν full bezel-less design σε συνδυασμό με τον in-screen fingerprint sensor. Το screen-to-body ratio λέγεται ότι θα φτάνει το εντυπωσιακό 93,4%, ενώ φυσικά δε θα υπάρχει notch.

Θα διαθέτει ακόμη triple-camera setup, επεξεργαστές Snapdragon 8150 ή Exynos 9820 και μεγαλύτερες μπαταρίες από αυτές των S9 models. Θα κυκλοφορήσει, σύμφωνα με τις έως τώρα φήμες, σε 6 χρωματικές επιλογές (black, grey, blue, red, green & yellow), ενώ θα υπάρχει και version με 5G υποστήριξη.

Η σειρά Galaxy S10 μαζί με το πολυαναμενόμενο foldable phone αναμένεται να αποτελέσουν την “αιχμή του δόρατος” για τη Samsung τη νέα χρονιά και σίγουρα αναμένουμε με αγωνία να δούμε τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις προκλήσεις που θα φέρουν στην αγορά.

Πηγή: Digitallife.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four + 18 =