αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Samsung εξαγόρασε την Perch και «κοιτά» το Internet of Thinks

Η Samsung εξαγόρασε την Perch και «κοιτά» το Internet of Thinks

Η Samsung ανακοίνωσε την εξαγορά της Perch, μιας εταιρείας που έχει ως κύριο αντικείμενο το Internet of Things. Η Perch στο παρελθόν είχε αναπτύξει μια πλατφόρμα παρακολούθησης με την οποία χρησιμοποιούσες το παλιό σου smartphone ως κάμερα ασφαλείας. Σύμφωνα με την Perch, η ομάδα πλέον θα εργάζεται για την «ανάπτυξη νέας γενιάς προϊόντων IoT».

Όπως συμβαίνει συνήθως με τέτοιες εξαγορές, η Perch ανακοίνωσε ότι δεν θα μπορεί πλέον να υποστηρίξει την home monitoring πλατφόρμα της, η οποία θα «κατέβει» από το Google Play Store άμεσα, ενώ η υποστήριξη θα σταματήσει μετά τις 17 Φεβρουαρίου 2017. «Καθώς προχωράμε μπροστά, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που κάνατε την Perch ένα εξαιρετικό προϊόν. Δεν θα μπορούσαμε χωρίς εσάς», ανέφερε για τους χρήστες που την υποστήριξαν σε ένα blog post.

Επιπλέον, όπως σημειώνει το Techblog.gr, η Perch θα σβήσει όλα τα δεδομένα που έχει συλλέξει μέχρι σήμερα από τους χρήστες της. Η Samsung δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για αυτή την εξαγορά, ωστόσο αυτή η κίνηση δείχνει τις βλέψεις της Νότιο Κορεάτικης εταιρείας να ασχοληθεί με το IoT.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − 20 =