αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Samsung διόρθωσε το πρόβλημα με το… προβληματικό δαχτυλικό αποτύπωμα- Τι πρέπει να κάνουν οι χρήστες

Η Samsung διόρθωσε το πρόβλημα με το… προβληματικό δαχτυλικό αποτύπωμα- Τι πρέπει να κάνουν οι χρήστες

Η Samsung φαίνεται πως διόρθωσε το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα Galaxy S10 και Note 10 με τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Οι συσκευές που διέθεταν υπερηχητικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και φορούσαν συγκεκριμένου τύπου προστασία οθόνης, μπορούσαν να ξεκλειδωθούν από οποιοδήποτε αποτύπωμα. Έκτοτε, η Samsung εξέδωσε ανακοίνωση για να διαγράψουν οι χρήστες τα αποθηκευμένα αποτυπώματά τους και να μη χρησιμοποιούν τον αισθητήρα μέχρι να διορθωθεί το πρόβλημα.

Τώρα, σύμφωνα με το Android Central η Samsung έδωσε στην κυκλοφορία το update που διορθώνει το συγκεκριμένο bug, αλλά προς το παρόν μόνο στην Κορέα. Το update αναμένεται και στον υπόλοιπο κόσμο πριν το Σαββατοκύριακο.

Η Samsung ζητά ξανά από τους χρήστες που χρησιμοποιούν προστασίες οθόνης τρίτων, να διαγράψουν τα αποτυπώματά τους και να τα περάσουν ξανά μετά το update – χωρίς την προστασία οθόνης – για να αποθηκευτούν οι σωστές πληροφορίες. Μάλιστα, όταν σας έρθει το update δε θα μπορέσετε να το αγνοήσετε, μιας και η ειδοποίηση θα παραμείνει έως ότου εγκαταστήσετε το fix.

Πηγή: Unboxholics.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen − 5 =