αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Samsung αφαίρεσε την θύρα jack από τη σειρά Note 10. Και εξαφανίζει… τα σποτ της που κάποτε τρόλαραν την Apple

Η Samsung αφαίρεσε την θύρα jack από τη σειρά Note 10. Και εξαφανίζει… τα σποτ της που κάποτε τρόλαραν την Apple

Όταν η Apple καταργούσε την θύρα jack πριν από περίπου 3 χρόνια (για χάρη των iPhone 7) έγινε αποδέκτης… τρολαρίσματος από άλλες εταιρίες. Μια από τις τεχνολογικές εταιρίες που έσπευσε να κάνει «καζούρα» στην Apple ήταν ο μεγάλος ανταγωνιστής που ακούσει στο όνομα Samsung.

Μόνο που ο καιρός πέρασε, και τώρα η Samsung λάνσαρε την νέα σειρά των ναυαρχίδων της, Galaxy Note 10. Σε αυτά τα κινητά της, που κοστίζουν και πολλά χρήματα, απουσιάζει η θύρα jack. Ναι, η Samsung αποφάσισε να την αφαιρέσει.

Αλλά τι έγινε με τα διαφημιστικά σποτ της Samsung που τρόλαραν κάποτε την Apple για την… απουσία της θύρας jack; Η Κορεάτικη εταιρία, σε μια προσπάθεια να κρύψει το «ένοχο» παρελθόν της, ξεκίνησε να κατεβάζει τα επίμαχα βίντεο από τα ψηφιακά της κανάλια. Όπως ανακάλυψε αρχικά το Business Insider, το Samsung Mobile USA Youtube κανάλι έχει «καθαρίσει» από αυτές τις διαφημίσεις, όπως συνέβη και στο κύριο κανάλι της Samsung το οποίο παρακολουθείται από 3,8 εκατομμύρια ανθρώπους.

Μια από τις πιο αξιοπρόσεχτες διαφημίσεις που έχουν αφαιρεθεί φέρει τον τίτλο Growing Up, που πλέον είναι διαθέσιμη για να τη δεις μόνο στο κανάλι της Samsung Μαλαισίας. Εκεί η Samsung τρόλαρε την Apple για μια σειρά από «ελαττώματα» που είχαν τα iPhone. Με τον πρωταγωνιστή να αγανακτεί και τελικά να αγοράζει ένα Samsung.

Αρκετά πάντως από τα επίμαχα σποτ που είχε βγάλει η Samsung και τώρα τα «κατέβασε«, έχουν ήδη ανέβει σε άλλα κανάλια στο YouTube.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × four =