αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Roche Hellas ανοίγει πρόγραμμα έμμισθης πρακτικής για νέους επιστήμονες- Που να κάνεις αίτηση

Η Roche Hellas ανοίγει πρόγραμμα έμμισθης πρακτικής για νέους επιστήμονες- Που να κάνεις αίτηση

Για 5η χρονιά η Roche Hellas ανοίγει το πρόγραμμα έμμισθης πρακτικής Roche Management Trainee. Στο πλαίσιο του προγράμματος, η εταιρεία ανοίγει και πάλι τις πόρτες της σε νέους πτυχιούχους, οι οποίοι θα επιλεγούν μέσω συγκεκριμένης διαδικασίας αξιολόγησης, για να προσληφθούν ως εκπαιδευόμενοι με έμμισθη απασχόληση για ένα ολόκληρο έτος.

Οι εκπαιδευόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ξεκινήσουν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία σε ένα εργασιακό περιβάλλον, το οποίο όπως αναγνωρίζουν οι ίδιοι οι άνθρωποι της Roche, χαρακτηρίζεται από μια υγιή και θετική κουλτούρα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εισαγωγική και κύρια εκπαίδευση, mentoring, συμμετοχή σε projects, αξιολόγηση και ανατροφοδότηση, ενώ μετά την αποφοίτηση προβλέπεται είτε απορρόφηση στην εταιρεία ή παρακολούθηση της επαγγελματικής πορείας των αποφοίτων.

Οι νέοι που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, μπορούν να υποβάλουν το βιογραφικό τους μέχρι τις 28 Ιουνίου 2020 στη ιστοσελίδα www.roche.gr.

Οι θέσεις που παρέχονται μέσω του προγράμματος είναι οι εξής: Portfolio Value Trainee, Policy & Access Value Trainee, People & Culture Value Trainee, Programming, Automation of systems and processes Value Trainee, Legal Value Trainee, Finance Value Trainee, Communications Value Trainee, Digital & Innovation Value Trainee.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να κατέχουν πανεπιστημιακό πτυχίο και μεταπτυχιακό σε πεδίο ανάλογο με τη θέση ενδιαφέροντος, καθώς και μέγιστη εργασιακή εμπειρία έως και τρία έτη στο αντικείμενο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

11 − three =