αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Revolut λανσάρει δωρεάν εταιρικούς λογαριασμούς χωρίς μηνιαία συνδρομή

Η Revolut λανσάρει δωρεάν εταιρικούς λογαριασμούς χωρίς μηνιαία συνδρομή

Η Revolut for Business εγκαινίασε σήμερα δύο νέων τύπων επιχειρηματικών λογαριασμών με μηδενικά μηνιαία τέλη συνδρομής, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να υποστηρίξουν μια νέα γενιά φιλόδοξων νεοϊδρυόμενων εταιρειών που θέλουν να ξεκινήσουν τοπικές και παγκόσμιες δραστηριότητες, επιτρέποντάς τους να επεκταθούν και να λειτουργούν γρήγορα σε διαφορετικές αγορές.

Τα νέα προγράμματα εταιρικών λογαριασμών που είναι διαθέσιμα για ελεύθερους επαγγελματίες και εταιρείες, επιβεβαιώνουν τη δέσμευση της Revolut να εκδημοκρατισει την πρόσβαση σε εταιρικούς λογαριασμούς, βοηθώντας τους επιχειρηματίες σε όλο τον κόσμο να εξοικονομήσουν χρήμα και χρόνο

H Revolut for Business αναγγέλλει επίσης αλλαγές στη δομή τιμολόγησης των σχεδίων, εισάγοντας ένα προσαρμόσιμο μοντέλο που προσφέρει ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο και καλύτερη τιμολόγηση, ανεξάρτητα από το μέγεθος των επιχειρήσεων. Οι πελάτες της Revolut for Business θα είναι σε θέση να προσαρμόσουν τα χαρακτηριστικά του σχεδίου τους ανάλογα με τις επιχειρηματικές τους ανάγκες και να αναβαθμίσουν ή να υποβαθμίσουν το πλἀνο τους ανά πάσα στιγμή.

Σχολιάζοντας την έναρξη των νέων σχεδίων, ο James Gibson, Product Owner της Revolut for Business δήλωσε:

«Καταλαβαίνουμε από πρώτο χέρι πόσο απογοητευτικό μπορεί να είναι για φιλόδοξες επιχειρήσεις να λάβουν την υποστήριξη που χρειάζονται για να ξεκινήσουν το ταξίδι τους στην επιτυχία. Χρησιμοποιώντας τη δική μας εμπειρία, έχουμε αναπτύξει μια ολοκαίνουργια δωρεάν προσφορά η οποία θα σώσει τους πελάτες μας χρόνο και χρήμα και θα τους δώσει την ευελιξία και τον έλεγχο που χρειάζονται για να λειτουργήσουν τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι επιχειρήσεις μας είναι η καρδιά της οικονομίας και είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που μπορούμε να κάνουμε κάτι για να τους υποστηρίξουμε ».

Οι βελτιώσεις των λογαριασμών έχουν σχεδιαστεί για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των σημερινών επιχειρηματιών για τους οποίους το διασυνοριακό εμπόριο και η επέκταση είναι εξαιρετικά σημαντικά. Η ευελιξία και η δυνατότητα προσαρμογής των επιχειρηματικών λογαριασμών είναι ζωτικής σημασίας για να επιτρέψουν στις επιχειρήσεις να περιηγηθούν στο ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο τους και στην αυξανόμενη παγκόσμια οικονομική αβεβαιότητα.

H Revolut for Business προσφέρει:

  1. Άμεση δημιουργία λογαριασμού πολλαπλών νομισμάτων.

  2. Έκδοση φυσικών και εικονικών εταιρικών καρτών.

  3. Τραπεζικές μεταφορές σε 28 νομίσματα για την πληρωμή των προμηθευτών ή των εργαζομένων στο εξωτερικό χωρίς συναλλαγματικές χρεώσεις.

  4. Προσθέστε μέλη της ομάδας ή λογιστές στο λογαριασμό σας.

  5. Ορίστε δικαιώματα και εγκρίσεις πληρωμών.

  6. Ενσωματώστε δημοφιλείς εφαρμογές όπως το Slack, το Xero, το FreeAgent και το Zapier.

  7. Δημιουργήστε μεγάλες, προγραμματισμένες και άλλες πολύπλοκες πληρωμές, καθώς και αυτοματοποιημένες πληρωμές μέσω ενός API.

  8. Πρόσβαση σε 24/7 υποστήριξη πελατών.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine − 5 =