αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ PwC δημιουργεί Tech Innovation Hub στην Πάτρα

Η PwC δημιουργεί Tech Innovation Hub στην Πάτρα

Με στόχο τη συμβολή στην ανάπτυξη νέων εργαλείων τεχνολογίας και καινοτομίας, ικανών να ανταποκριθούν στις προκλήσεις της επόμενης μέρας και του απαιτούμενου ψηφιακού μετασχηματισμού, η PwC Ελλάδας επεκτείνει τη δραστηριότητα της στην Πάτρα με τη δημιουργία ενός Technology Innovation Hub.

Στόχος της λειτουργίας του Technology Innovation Hub είναι η αξιοποίηση του τοπικού οικοσυστήματος τεχνολογίας για την ανάπτυξη καινοτόμων εργαλείων και το σχεδιασμό δράσεων που προωθούν και ενισχύουν την ένταξη των πλέον εξελιγμένων λύσεων τεχνολογίας στην κοινωνική και επιχειρηματική δραστηριότητα.

Το υψηλό ακαδημαϊκό και τεχνολογικό υπόβαθρο της Πάτρας, όπως έχει διαμορφωθεί από τη λειτουργία εκ των σημαντικότερων Ακαδημαϊκών Ιδρυμάτων και Ερευνητικών Κέντρων της χώρας, παράλληλα με τη δραστηριοποίηση πλήθους νεοφυών και καινοτόμων επιχειρήσεων, αναμένεται να λειτουργήσει ως αρωγός για την επίτευξη των στόχων του Technology Innovation Hub. Προς αυτή την κατεύθυνση υπεγράφη πρόσφατα, Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου Πατρών και της PwC Ελλάδας ενώ είναι προς υλοποίηση πλάνο ανάπτυξης ισχυρών συμμαχιών με τους τοπικούς φορείς.

Η ανάπτυξη καινοτομίας μέσω του Technology Innovation Hub δημιουργεί ανταποδοτικά οφέλη για την τοπική κοινωνία καθώς αφενός δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας ενισχύοντας τον κύκλο της οικονομίας και αφετέρου συνεισφέρει στην ενίσχυση του τεχνολογικού προφίλ της περιοχής, αναδεικνύοντας τη σε ελκυστικό επενδυτικό προορισμό. Σημειώνεται ότι τα νέα γραφεία της PwC στην Πάτρα είναι υπό διαμόρφωση ενώ έχει ξεκινήσει η διαδικασία στελέχωσής τους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − eighteen =