αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Pfizer αναζητά εργαζομένους στο software & cloud engineering μέσω της διοργάνωσης του 6ου bootcamp στη Θεσσαλονίκη

Η Pfizer αναζητά εργαζομένους στο software & cloud engineering μέσω της διοργάνωσης του 6ου bootcamp στη Θεσσαλονίκη

Στη διοργάνωση του έκτου κατά σειρά προγράμματος εντατικής εκπαίδευσης (“bootcamp”) για την επιλογή εργαζομένων στην ειδικότητα software & cloud engineering (λογισμικού και υπολογιστικού νέφους), προχωρά τον Απρίλιο το Κέντρο Ψηφιακής Τεχνολογίας της Pfizer στην Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με την Code.Hub.

Η πρόσκληση για το έκτο αυτό bootcamp, που αφορά αποφοίτους τεχνολογικών σχολών πολυτεχνείων και σχολών πληροφορικής με απαραίτητη γνώση JAVA – ANGULAR και AWS, έρχεται μετά από τη διοργάνωση πέντε αντίστοιχων προγραμμάτων, που κατέληξαν σε 78 προσλήψεις στη Θεσσαλονίκη.

Η έναρξη του έκτου bootcamp θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 1-5 Απριλίου. Η εκπαίδευση θα διαρκέσει περίπου τέσσερις εβδομάδες -ώς τις 28 Απριλίου- και περιλαμβάνει 110 ώρες διαλέξεων και εργαστηρίων σε πραγματικά case studies (περιπτωσιολογικές μελέτες) και έργα με τη χρήση διαδικτυακών αιθουσών διδασκαλίας και online πλατφορμών συνεργασίας.

Η εκπαίδευση θα γίνεται απογεύματα καθημερινών (18.00 – 21.15) και Σαββατοκύριακα (10.15 – 17.45). Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποίηση συμμετοχής. Αιτήσεις γίνονται δεκτές έως την Παρασκευή 26 Μαρτίου.

Για περισσότερες λεπτομέρειες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν εδώ και εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

11 + 10 =