αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Oppo έβγαλε smartphone σε έκδοση… Marvel’s Avengers (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Oppo έβγαλε smartphone σε έκδοση… Marvel’s Avengers (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα ομολογουμένως εντυπωσιακό κινητό (τουλάχιστον εξωτερικά) έβγαλε η Oppo. Συγκεκριμένα, δημιούργησε μία ειδική έκδοση του F11 Pro που θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό συσκευών.

Η ειδική αυτή έκδοση είναι μια… Avengers έκδοση. Ναι, καλά κατάλαβες, είναι ντυμένη στα χρώματα της Marvel. H συσκευή έχει προεγκατεστημένο ένα wallpaper του λογοτύπου ενώ η συσκευασία συνοδεύεται και από δύο μοναδικά δώρα. Το ένα είναι μία θήκη, η οποία έχει το σύμβολο του Captain America και διαθέτει και kick stand. Το δεύτερο δώρο είναι ένα συλλεκτικό μεταλλικό έμβλημα των Avengers.

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του κινητού θα παραμείνουν ίδια με αυτά του Oppo F11 Pro.

Η οθόνη της συσκευής θα είναι στις 6,5 ίντσες με ελάχιστα bezel χάρη στην pop-up selfie κάμερα των 16MP. Στη πίσω πλευρά του Oppo F11 Pro Marvel Avengers Limited Edition θα βρούμε δύο κάμερες στα 48MP και 5MP, όπως και έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Στο εσωτερικό του Oppo F11 Pro Marvel Avengers Limited Edition υπάρχει ο Helio P70 SoC με 6GB μνήμη RAM και 128GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Από πλευράς ενέργειας το Oppo F11 Pro Marvel Avengers Limited Edition έχει 4.000mAh μπαταρία με υποστήριξη 20W γρήγορης φόρτισης, η οποία πραγματοποιείται μέσω της θύρας microUSB.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × one =