αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Nokia λάνσαρε smartphone που το επισκευάζεις μόνος σου ακόμα και μέσα σε 5 λεπτά

Η Nokia λάνσαρε smartphone που το επισκευάζεις μόνος σου ακόμα και μέσα σε 5 λεπτά

Εφτασε το Nokia G22. Ενα κινητό στο οποίο δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην εύκολη επισκευή και την βιωσιμότητα, με την εταιρεία να θέτει ως μεγάλο στόχο να μπορεί ο χρήστης να το κρατά στην κατοχή του σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση για όσο περισσότερο είναι εφικτό. Μετά από έρευνα τις εταιρείας για τους λόγους που οδηγούν τον μέσο καταναλωτή στην αντικατάσταση της συσκευής του, τα αποτελέσματα έδειξαν πως η πλειοψηφία κάνει το επόμενο βήμα είτε επειδή έσπασε η οθόνη, είτε επειδή η χωρητικότητα της μπαταρίας υποβαθμίστηκε μετά από χρόνια κύκλων φόρτισης.

Με το Nokia G22, η αντικατάσταση της μπαταρίας μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα σε μόλις 5 λεπτά χρησιμοποιώντας το pin για την κάρτα SIM, μια πένα κιθάρας και ένα κατσαβίδι. Επίσης, συνεργάστηκε με την iFixit για την κατασκευή των κατάλληλων εργαλείων που μπορούν να βοηθήσουν τον χρήστη να αντικαταστήσει μόνος του την οθόνη, την μπαταρία και την υποδοχή USB-C μέσα σε μόλις 20 λεπτά. Σημείο κλειδί για την εύκολη επισκευή είναι ότι κατάφερε να εξαλείψει την ανάγκη θέρμανσης για να ανοίξει το πίσω μέρος.

Το πίσω μέρος του Nokia G22 είναι κατασκευασμένο από 100% ανακυκλώσιμο υλικό, διαθέτει οθόνη 6.52’’ HD+ 90Hz με επικάλυψη Gorilla Glass 3, επεξεργαστή Unisoc T606, 4GB μνήμη RAM, 64GB/128GB αποθηκευτικό χώρο, τριπλή κάμερα 50MP + 2MP macro + 2Mp depth, εμπρόσθια κάμερα 8MP, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πλάι, λειτουργικό σύστημα Android 12 και μπαταρία 5050mAh με φορτιστή 20W.

Όσο για το πόσο κοστίζει; Η προτεινόμενη τιμή λιανικής του είναι στα 179 ευρώ.

https://www.techgear.gr/image/original/25/nokia-g22.jpg

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

6 + 9 =