αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Niantic έφτιαξε παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας για να μαζεύεις Bitcoins

Η Niantic έφτιαξε παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας για να μαζεύεις Bitcoins

Μάλλον γνωρίζεις την Niantic. Ναι, είναι η εταιρία που έφτιαξε το mobile game Pokemon Go το οποίο σάρωσε το 2016. Τώρα έχει μία νέα ιδέα. Μαζί με την Fold έφτιαξε το παιχνίδι Fold AR. Μέσα από αυτό, όπως μεταδίδει το The Verge, ο χρήστης θα έχει την ευκαιρία να μαζεύει Bitcoins. Αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί σε περιορισμένη beta έκδοση, με τη stable να αναμένεται το 2022. Η εφαρμογή Fold είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η πλατφόρμα Fold δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να κερδίζουν bitcoin όταν κάνουν αγορές με τη χρεωστική τους κάρτα. Το νέο game επεκτείνει αυτή τη δυνατότητα, επιτρέποντας στους παίκτες να βρίσκουν bitcoin, και άλλα βραβεία, κρυμμένα γύρω τους, τρέχοντας το παιχνίδι.

Κάθε 10 λεπτά, ένα νέο μπλοκ που περιέχει ​​μπόνους πέφτει στην περιοχή του παίκτη. Όταν ο παίκτης διεκδικεί ένα μπλοκ, μπορεί να κερδίσει satoshis, μια μικρή μονάδα bitcoin, μαζί με άλλες ανταμοιβές εντός της εφαρμογής. Αν είναι άτυχος, μπορεί να χάσει τα κέρδη του σε bitcoin, εάν, για παράδειγμα, συναντήσει ένα “δηλητηριώδες χάπι”.

Για να παίξει κάποιος το παιχνίδι δεν χρειάζεται να έχει κάρτα Fold, αν και οι κάτοχοι αυτών των καρτών λαμβάνουν πρόσθετες ενισχύσεις και βραβεία. Μόλις το παιχνίδι κυκλοφορήσει πλήρως, οι πελάτες θα μπορούν επίσης να ανταλλάσσουν bitcoin.

Screenshots from the Niantic/Fold game Fold AR
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen + 5 =