αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Microsoft χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη και θέλει να αναπτύξει σύστημα αναγνώρισης φωνής

Η Microsoft χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη και θέλει να αναπτύξει σύστημα αναγνώρισης φωνής

Η Microsoft ξεκινά τις δοκιμές πάνω στο σύστημα αναγνώρισης φωνής που έχει αναπτύξει με τη χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης.

Το ειδικό τμήμα της Microsoft, το οποίο ασχολείται με την έρευνα πάνω στις εφαρμογές Τεχνητής Νοημοσύνης παρουσιάζει το δικό του λογισμικό το οποίο επιτρέπει στους developers να αναπτύξουν μία μηχανή αναγνώρισης φωνής, την οποία και θα μπορούν να ενσωματώνουν στις εφαρμογές που αναπτύσσουν. Όπως σημειώνει το Pestaola.gr, ένα από τα πλεονεκτήματα της λύσης του Microsoft Artificial Intelligence and Research Group είναι ότι οι προγραμματιστές θα μπορούν να εξελίξουν με τον τρόπο που επιθυμούν την πλατφόρμα τους σε συνδυασμό με το σύστημα αναγνώρισης φωνής της Microsoft, εντάσσοντάς το στο λογισμικό τους.

H Microsoft ονομάζει το σύστημά της Custom Speech Service, η οποία αυτή τη στιγμή μπορεί να αναγνωρίζει τα αγγλικά και τα κινέζικα και το προσφέρει στο κοινό των προγραμματιστών για δοκιμή. Το σύστημα μπορεί να μάθει και να εξελιχθεί, έτσι ώστε να αναγνωρίζει και πιο πολύπλοκες διαλέκτους σε κάθε γλώσσα. Το λογισμικό αυτό είναι μέρος των Cognitive Services της Microsoft, τα οποία έχουν δοκιμαστεί μέχρι στιγμής από 424.000 developers.

Μία χρήση της τεχνολογίας αναγνώρισης φωνής της Microsoft είναι η δημιουργία νέου λεξιλογίου που να μπορεί να αναγνωριστεί από ένα παιχνίδι, μαζί με τις κατάλληλες εντολές που θα μπορούν να δοθούν μέσα στο gameplay.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 + 6 =