αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Microsoft φέρνει το iMessage στα Windows PCs

Η Microsoft φέρνει το iMessage στα Windows PCs

Η Microsoft ανακοίνωσε πληθώρα νέων χαρακτηριστικών για το λειτουργικό σύστημα Windows 11 και ένα από αυτά είναι η πρόσβαση στην υπηρεσία iMessage από υπολογιστές Windows μέσω της εφαρμογής Phone Link. Αυτό σημαίνει ότι οι κάτοχοι iPhone θα μπορούν να συνδέσουν τις συσκευές τους σε υπολογιστές Windows προκειμένου να λαμβάνουν και να αποστέλλουν μηνύματα, να πραγματοποιούν και να δέχονται κλήσεις, αλλά και να βλέπουν ειδοποιήσεις απευθείας από τον Windows 11 υπολογιστή τους.

Όπως σημειώνει το techgear.gr, η εταιρεία χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο Bluetooth για να πραγματοποιήσει την σύζευξη μεταξύ iPhone και PC, καθώς και για την αποστολή – παραλαβή των δεδομένων, γι’ αυτό υπάρχουν ορισμένοι σημαντικοί περιορισμοί. Δεν είναι εφικτό να στείλεις φωτογραφίες ή να συμμετέχεις σε ομαδικές συνομιλίες, ενώ θα βλέπεις τα μηνύματα σε αρκετά απλοποιημένη μορφή. Επίσης δεν θα είναι διαθέσιμο όλο το ιστορικό της συνομιλίας, αλλά μόνο αυτά που έχεις λάβεις ή στείλει χρησιμοποιώντας το Phone Link.

Στην παρούσα φάση, η νέα λειτουργία του Phone Link είναι διαθέσιμη μόνο για όσους συμμετέχουν στο πρόγραμμα Windows Insiders, παρόλα αυτά, η Microsoft σημειώνει πως θα ξεκινήσει εκτατεμένες δοκιμές με όλους τους χρήστες μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 + eleven =