αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Microsoft προσφέρει συνδρομές Office με έκπτωση 50% σε όσους χρήστες χρησιμοποιούν «πειρατικές» versions

Η Microsoft προσφέρει συνδρομές Office με έκπτωση 50% σε όσους χρήστες χρησιμοποιούν «πειρατικές» versions

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Bleeping Computer, η Microsoft προσφέρει έκπτωση 50% στη συνδρομή Microsoft 365 σε όσους χρήστες χρησιμοποιούν πειρατικές εφαρμογές Office. Οι πειρατές έχουν ήδη προσέξει μία ειδοποίηση κάτω από το κεντρικό μενού σε μερικά προγράμματα του Office που διαφημίζει την έκπτωση «Get Up to 50% off. For a limited time, save up to 50% on a genuine Microsoft 365 subscription».

Πατώντας στον σύνδεσμο, ο χρήστης οδηγείται σε μία σελίδα Microsoft 365 από όπου και μπορεί να αγοράσει μία νόμιμη συνδρομή, και να μάθει για τους κινδύνους του πειρατικού λογισμικού.

Εκτός από την έκθεση του συστήματος τους σε malware, όσοι χρήστες χρησιμοποιούν πειρατικό λογισμικό ρισκάρουν να κλαπούν διαπιστευτήρια ή ακόμα και να χάσουν αρχεία και δεδομένα, με την Microsoft να επισημαίνει ότι όσοι χρησιμοποιούν πειρατικό λογισμικό δεν λαμβάνουν κρίσιμης σημασίας ενημερώσεις ασφαλείας. Όσοι χρήστες προχωρήσουν στην εγγραφή τους, τότε κατά το checkout θα δουν το ποσό που θα κληθούν να πληρώσουν κατά 50% μειωμένο για τον πρώτο χρόνο εφόσον αποκτήσουν συνδρομή Microsoft 365 Family ($99,99 τον χρόνο). Η συνδρομή είναι για έξι χρήστες και 6TB cloud storage. Η έκπτωση 50% ισχύει και για τη συνδρομή Microsoft 365 Personal ($69,99 τον χρόνο) για έναν χρήστη και 1TB cloud storage.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενδέχεται το μήνυμα να εξακολουθεί να εμφανίζεται ακόμα και μετά την πληρωμή συνδρομής. Η Microsoft λέει πως θα πρέπει να γίνει πλήρης απεγκατάσταση του Office για να αφαιρεθούν οποιαδήποτε ίχνη της πειρατικής έκδοσης προτού εγκατασταθεί μία καθαρή και νόμιμη έκδοση.  

Πηγή: Insomnia.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 1 =