αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Microsoft λάνσαρε νέα εφαρμογή που σου φέρνει νέο wallpaper στο κινητό σου κάθε ημέρα

Η Microsoft λάνσαρε νέα εφαρμογή που σου φέρνει νέο wallpaper στο κινητό σου κάθε ημέρα

Τι θα έλεγες να βλέπεις ένα νέο wallpaper στο κινητό σου κάθε ημέρα, χωρίς να χρειάζεται να κάνεις τίποτα; Η Microsoft λάνσαρε μια εφαρμογή που κάνει ακριβώς αυτή τη δουλειά. Ονομάζεται Bing Wallpapers. Η εφαρμογή Bing Wallpapers υπόσχεται να παρέχει φόντο με όμορφες φωτογραφίες από όλο τον κόσμο, δίνοντας στους χρήστες μερικές καταπληκτικές εικόνες κάθε μέρα στο τηλέφωνο ή το tablet τους.

Το Bing Wallpapers κατεβάζει μόνο του τις φωτογραφίες ενώ με προεπιλογή μπορείτε να το ενημερώσετε να κατεβάζει φωτογραφίες μόνο όταν είστε συνδεδεμένοι με WiFi και όχι με δεδομένα κινητής τηλεφωνίας. Μια άλλη λειτουργία που έχει είναι η παροχή πληροφοριών για τις φωτογραφίες στο παρασκήνιο. Πολλοί από εμάς έχουμε ψάξει να βρούμε μια ωραία φωτογραφία που είδαμε στην lock screen μας, είτε γιατί είναι ένα τοπίο που δεν ξέρουμε, είτε ένα περίεργο ζώο.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν και δεν διαθέτει διαφημίσεις ή αγορές εντός αυτής, οπότε δεν υπάρχουν πρόσθετα τα οποία ταλαιπωρούν πολλούς που βλέπουν wallpapers από κάποια άλλη εφαρμογή.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × three =