αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Lyft βρέθηκε για πρώτη φορά μπροστά από την Uber στα downloads

Η Lyft βρέθηκε για πρώτη φορά μπροστά από την Uber στα downloads

Ανακάτεμα της «τράπουλας», φαίνεται ότι παρατηρείται στις ΗΠΑ, μετά τις τελευταίες κινήσεις του Donald Trump και τις εκάστοτε αντιδράσεις από την μεριά των tech leaders. Την Κυριακή, είχαμε μια έκπληξη. Για πρώτη φορά, η εφαρμογή μεταφορών Lyft βρέθηκε μπροστά από τον γίγαντα Uber, σε ότι αφορά τα downloads στην Αμερική. Κάτι που διατηρήθηκε και για τη Δευτέρα.

Όπως μπορείτε να δείτε στον παρακάτω πίνακα, η Lyft βρέθηκε μπροστά από την Uber, στο App Store. Τα «κατεβάσματα» της εφαρμογής υπερδιπλασιάστηκαν σε σχέση με τον μέσο όρο των 2 τελευταίων εβδομάδων, δήλωσε στο Business Insider, ένας εκπρόσωπος της εταιρίας.

Επίσης, η εφαρμογή της Lyft έγινε trending στο App Store της Apple, τη Δευτέρα. Φτάνοντας συγκεκριμένα στην θέση Νο 4, την ώρα που η Uber ήταν στην θέση Νο 13. Όπως σχολιάζει το TechCrunch, πρόκειται για ένα μεγάλο άλμα. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Lyft ήταν στο 39 στο free-apps chart, και την Κυριακή «εκτοξεύτηκε» στο Νο 7. Σύμφωνα με αναλυτές, το Σαββατοκύριακο 89-29 Ιανουαρίου τα downloads έφτασαν τα 98.000, ενώ το προηγούμενο ΣΚ ήταν στις 55.000. Μιλάμε, δηλαδή, για μια αύξηση κατά 78%.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × four =