αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΗ Lufthansa Group προσφέρει 1.270 ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο- Δες τις ανοιχτές θέσεις και στείλε βιογραφικό

Η Lufthansa Group προσφέρει 1.270 ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο- Δες τις ανοιχτές θέσεις και στείλε βιογραφικό

Θέλετε να εργαστείτε σε ένα κορυφαίο όμιλο αεροπορικών εταιρειών που αυτή τη στιγμή προσφέρει 1.270 ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο και να «απογειώσετε» την καριέρα σας; Εάν ναι, δείτε πως θα στείλετε το βιογραφικό σας για να εργαστείτε στη Lufthansa Group!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Όμιλος Lufthansa είναι μια αεροπορική εταιρεία που δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο και απασχολεί πάνω από 105.000 υπαλλήλους παγκοσμίως.

Στον όμιλο ανήκουν οι αεροπορικές εταιρείες Lufthansa German Airlines, SWISS, Austrian Airlines και Brussels Airlines. Η Lufthansa German Airlines περιλαμβάνει επίσης τις περιφερειακές αεροπορικές εταιρείες Lufthansa CityLineAir Dolomiti καθώς και Eurowings Discover.

Εκτός όμως από τον τομέα των αεροπορικών μεταφορών, ο όμιλος Lufthansa έχει αναπτύξει ένα δίκτυο από θυγατρικές εταιρείες, από τις οποίες οι πιο σημαντικές είναι:

  • Lufthansa Cargo, η πρώτη εταιρεία μεταφοράς φορτίου στον κόσμο
  • Lufthansa Technik, που ασχολείται με την συντήρηση των αεροσκαφών
  • Lufthansa Systems, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής υπηρεσιών πληροφορικής
  • LSG Sky Chefs, η μεγαλύτερη εταιρεία τροφοδοσίας στον κόσμο, με δραστηριότητες που αναλογούν στο ένα τρίτο των γευμάτων στον κόσμο
  • Lufthansa Flight Training

Για όλες αυτές τις εταιρείες η Lufthansa Group έχει αυτή τη στιγμή διαθέσιμες 1.270 ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο!

Εάν σας ενδιαφέρει να εργαστείτε στη Lufthansa Group θα πρέπει να ξέρετε ότι υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις εργασίας σε όλο τον κόσμο! Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να βρείτε ευκαιρίες καριέρας σε διάφορες πόλεις της Γερμανίας, στο Παρίσι της Γαλλίας, αλλά και στη Σιγκαπούρη και το Cape Town.

Ανοικτές θέσεις εργασίας υπάρχουν ακόμα στο Κάιρο της Αιγύπτου, στο Τορόντο του Καναδά και άλλες πόλεις του κόσμου!

Για να δείτε τις θέσεις και να στείλετε το βιογραφικό σας στη Lufthansa Group πατήστε ΕΔΩ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × four =