αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΗ Libra Group άνοιξε θέσεις αμειβόμενης πρακτικής. Επίσης σου δίνει μέντορα και πληρωμένα ταξίδια

Η Libra Group άνοιξε θέσεις αμειβόμενης πρακτικής. Επίσης σου δίνει μέντορα και πληρωμένα ταξίδια

Μια ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία «τρέχει» το Libra Group. Ο ελληνικός Όμιλος με παρουσία σε πολλές χώρες, δέχεται αιτήσεις μέσω του Libra Internship Program, για αμειβόμενη πρακτική άσκηση στον ομίλο Libra και στις 30 θυγατρικές του, που δραστηριοποιούνται σε όλον τον κόσμο. Όπως τονίζει η εταιρία, κάθε χρόνο απασχολεί 100 νέους στα πλαίσια πρακτικής άσκησης.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, οι ασκούμενοι θα λαμβάνουν μισθό και θα εργάζονται μαζί με τους επαγγελματίες του κλάδου. Στον κάθε ασκούμενο ανατίθεται ένας ειδικός σύμβουλος (mentor) και «φίλος» (buddy), που θα τον βοηθήσουν σε όλα τα στάδια πρακτικής άσκησης στην εταιρεία.

Εκτός από την αμοιβή, η Libra Group αναλαμβάνει όλα τα έξοδα ταξιδίων και βοηθάει τους υποψηφίους με όλες τις διαδικασίες για την έκδοση βίζας (όπου απαιτείται).

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε προπτυχιακούς φοιτητές όλων των κλάδων με άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας και μέσο όρο βαθμολογίας άνω του 7. Επίσης, απευθύνεται σε μεταπτυχιακούς φοιτητές των προγράμματων ΜΒΑ και MSc in International Shipping, Finance and Management του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, του μεταπτυχιακού στη Ναυτιλία του Πανεπιστημίου Πειραιώς, καθώς και μεταπτυχιακών προγραμμάτων του ALBA Graduate Business School.

Το deadline για τις αιτήσεις είναι στις 1ο Δεκεμβρίου 2018. Η πρακτική άσκηση θα πραγματοποιηθεί από τις 10 Ιουνίου έως τις 9 Αυγούστου 2019. H πρώτη εβδομάδα, 3-7 Ιουνίου, είναι orientation week στα γραφεία της Libra Group στη Νέα Υόρκη. Αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε στο librainternship.com.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × one =