αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ LG λανσάρει ηχείο που αιωρείται πάνω από τη βάση του (ναι, καλά διάβασες)

Η LG λανσάρει ηχείο που αιωρείται πάνω από τη βάση του (ναι, καλά διάβασες)

Η LG, εκτός από τα smartphones που αναμένεται να αποκαλύψει στην έκθεση CES 2017, θα παρουσιάσει και ένα αδιάβροχο Bluetooth ηχείο, το οποίο λέγεται πως θα αιωρείται πάνω από την βάση του. Ο λόγος, για το PJ9, ο φουτουριστικός σχεδιασμός του οποίου του επιτρέπει να παράγει ήχο 360 μοιρών. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι διαθέτει πιστοποίηση IPX7 και ως εκ τούτου μπορεί να βυθιστεί σε ένα μέτρο νερού ως και για μισή ώρα, χωρίς να πάθει το παραμικρό.

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, η μπαταρία με την οποία εξοπλίζεται του επιτρέπει να προσφέρει ως και 10 ώρες συνεχούς αναπαραγωγή. Όταν η μπαταρία του θα εξαντληθεί, δεν πέφτει στο πάτωμα όπως θα περίμενε κανείς, αντίθετα … προσγειώνεται στη βάση του με ασφάλεια, η οποία ταυτόχρονα επιτελεί τον ρόλο του woofer. Όταν μάλιστα θα έρθει σε επαφή με τη βάση του, θα αρχίζει αυτομάτως να φορτίζει.

Το ηχείο, όπως αναφέρει το Digitallife.gr, διαθέτει ένα απλό ωοειδές σχήμα και θα αιωρείται μαγνητικά πάνω από το κυλινδρικό woofer του. Θα είναι διαθέσιμο στα χρώματα του «Glossy White». Η εταιρεία από τη μεριά της, δεν έχει αποκαλύψει την τιμή του ή την ημερομηνία κατά την οποία θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του. Περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό αναμένουμε στην έκθεση σε μερικές ημέρες από σήμερα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 5 =