αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Lenovo φέρνει smartphone με 4 μπροστινές κάμερες (ΦΩΤΟ)

Η Lenovo φέρνει smartphone με 4 μπροστινές κάμερες (ΦΩΤΟ)

Το Μάρτιο είχαμε την παρουσίαση του Huawei P20 Pro, του πρώτου smartphone με τρεις κύριες κάμερες και φαίνεται πως έχει έρθει η στιγμή να υποδεχθούμε τα πρώτα με τέσσερις, αρχικά από τη Samsung, στο “4X fun” event στις 11 Οκτωβρίου, αλλά και από τη Lenovo σύμφωνα με teaser της εταιρείας.

Το teaser poster της Lenovo για smartphone με τέσσερις κύριες κάμερες, οι οποίες όπως φαίνεται θα διαθέτουν AI λειτουργίες, δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό του Αντιπροέδρου της εταιρείας στο Weibo, Chang Cheng. Σύμφωνα με αυτό, εμφανίζεται ένα setup με τέσσερις κάμερες σε τετράγωνη διάταξη 2×2 και θυμίζει τη διάταξη των καμερών του Mate 20 και Mate 20 Pro της Huawei, με τη διαφορά να είναι στο ότι έχουμε τρεις κάμερες και flash αντί για τις τέσσερις της Lenovo.

https://techblog.gr/wp-content/uploads/2018/09/Lenovo_4_Cameras.jpg

Θα πρέπει να αναφέρουμε πως το συγκεκριμένο teaser μπορεί να δείχνει τα πλάνα της Lenovo για μια συσκευή η οποία ενδεχομένως να διαθέτει τέσσερις κάμερες στο πίσω μέρος της, αλλά το ότι δημοσιεύτηκε από το λογαριασμό του αντιπροέδρου της, ο οποίος είχε δημοσιεύσει το αντίστοιχο teaser για το bezel-less Lenovo Z5 που αποδείχθηκε πως μόνο bezel-less δεν ήταν, μας κάνει να είμαστε λίγο παραπάνω επιφυλακτικοί.

Τέλος, θα πρέπει να τονίσουμε πως το teaser δεν αναφέρει κάποια λεπτομέρεια σχετικά με χαρακτηριστικά των καμερών αλλά και ημερομηνία παρουσίασης του συγκεκριμένου smartphone από τη Lenovo, παρά μόνο το ότι οι κάμερες θα διαθέτουν AI λειτουργίες κατά την πραγματοποίηση λήψεων, όπως δείχνει το “AI” που αναγράφεται στο teaser της εταιρείας.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eight + nineteen =