αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Lenovo θέλει να «ταράξει τα νερά» με ένα φουτουριστικό αναδιπλούμενο PC

Η Lenovo θέλει να «ταράξει τα νερά» με ένα φουτουριστικό αναδιπλούμενο PC

Εταιρείες όπως Samsung και LG είναι γνωστό ότι έχουν δείξει το έντονο ενδιαφέρον τους για την δημιουργία αναδιπλούμενων συσκευών και κατά καιρούς έχουν εμφανιστεί διάφορα prototypes. Η Samsung μάλιστα λέγεται ότι είναι πολύ κοντά στην κυκλοφορία ενός smartphone, που μπορείς να διπλώσεις και να βάλεις στην τσέπη σου.

Ωστόσο, οι δυο Κορεάτες δεν είναι οι μόνοι που κινούνται προς την συγκεκριμένη κατεύθυνση. Πέρσι η Lenovo παρουσίασε concepts για smartphone, το οποίο μπορείς να τυλίξεις γύρω από τον καρπό σου και tablet που διπλώνει στη μέση και έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί σαν μεγάλο smartphone, πραγματοποιώντας και κλήσεις.

Αυτή τη φορά η Lenovo παρουσίασε ένα concept για αναδιπλούμενο PC. Ουσιαστικά είναι ένα laptop, το οποίο διπλώνεις σαν ένα κομμάτι χαρτί και το βάζεις στην τσάντα σου. Αυτή τη στιγμή δεν έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες για να γνωρίζουμε πόσο compact μπορεί να γίνει η συσκευή, ωστόσο πρόκειται για μια αρκετά ενδιαφέρουσα πρόταση. Μέχρι να βγει στην αγορά όμως φανταζόμαστε ότι θα περάσει καιρός. Πέρα από την εύκαμπτη οθόνη, θα πρέπει να λυθούν κι άλλα ζητήματα, θα είναι και τα εσωτερικά κομμάτια (μπαταρία, motherboard κλπ.) εύκαμπτα;

Όπως αναφέρει η Lenovo μέσα από το tweet της προς το παρόν είναι απλά ένα concept στα χαρτιά.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 − twelve =