αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΗ Lamda Development παίρνει δάνειο- γίγας για την υλοποίηση του project στο Ελληνικό

Η Lamda Development παίρνει δάνειο- γίγας για την υλοποίηση του project στο Ελληνικό

Κοντά στην ολοκλήρωση συμφωνίας για την παροχή πιστωτικής γραμμής – μαμούθ με ξένες και ελληνικές τράπεζες, η οποία θα χρησιμοποιηθεί για τη χρηματοδότηση της πρώτης φάσης ανάπτυξης του Ελληνικού, βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής» η Lamda Development.

Παράλληλα, συναξιολογείται και αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, το ακριβές ύψος, ο χρόνος υλοποίησης αλλά και ο τρόπος κάλυψης της οποίας δεν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί.

Οι σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται, εκτός απροόπτου, προς τα τέλη του μήνα και πιθανότατα θα περιλάβουν τη σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης για την έγκριση τόσο της σύναψης ομολογιακού δανείου (πιστωτική γραμμή) όσο και της εξεταζόμενης αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.

Οι κινήσεις κεφαλαιακής ενίσχυσης που συζητεί η Lamda με τις ελληνικές και ξένες τράπεζες αλλά και τους συνεταίρους της στο Project του Ελληνικού έρχονται σε μια φάση κατά την οποία η διαδικασία ωρίμανσης της παραχώρησης ολοκληρώνεται με ταχύτατους ρυθμούς μετά την αλλαγή της κυβέρνησης, και το οικονομικό κλείσιμο της συναλλαγής έχει προγραμματιστεί να γίνει εντός του 2019.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × five =