αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ JYSK σου επιτρέπει πλέον να επιστρέψεις ένα προϊόν, όσο παλιά κι αν το έχεις αγοράσει

Η JYSK σου επιτρέπει πλέον να επιστρέψεις ένα προϊόν, όσο παλιά κι αν το έχεις αγοράσει

Η JYSK παρέχει τώρα στους πελάτες της την δυνατότητα να επιστρέφουν προϊόντα, ανεξάρτητα από το πότε τα έχουν αγοράσει!

Εάν έχετε προϊόντα, που αγοράστηκαν εδώ και καιρό αλλά δεν έχουν χρησιμοποιηθεί, θα έχετε πλέον τη δυνατότητα να τα επιστρέψετε και να πάρετε πίσω χρήματα ή δωροκάρτα. Ή τουλάχιστον έχετε αυτή τη δυνατότητα αν τα προϊόντα έχουν αγοραστεί από την JYSK.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα της εφαρμογής μιας νέας πολιτικής επιστροφών από τη JYSK ανεξαρτήτως του πότε έχουν αγοραστεί.

«Θέλουμε να κάνουμε ευκολότερη τη διαδικασία των επιστροφών, τόσο για τους πελάτες μας όσο και για το προσωπικό μας στη JYSK. Όταν έχεις τη δυνατότητα να επιστρέφεις το προϊόν σου όποτε θες, είναι πολύ πιο εύκολο να δημιουργήσεις μια ευχάριστη αγοραστική εμπειρία στους πελάτες σου, κάτι που αποτελεί σημαντική προτεραιότητα για μας» εξηγεί ο Niels Veien, Executive Vice President, Customer Experience, Digital & Marketing.

Όμως παρότι είναι πλέον δυνατή η επιστροφή προϊόντων ανεξάρτητα από το πότε έχουν αγοραστεί, ο Niels Veien δεν αναμένει πολλές επιστροφές.

«Ευτυχώς οι περισσότεροι πελάτες μας είναι πολύ ευχαριστημένοι με τις αγορές τους στη JYSK, κάτι που φαίνεται και από τις πολλές θετικές αξιολογήσεις που λαμβάνουν τα προϊόντα μας στην ιστοσελίδα μας.

Παρόλα αυτά οι νέοι κανόνες δίνουν στους πελάτες μια επιπλέον εξασφάλιση, καθώς θα μπορούν πάντα να έχουν την επιλογή της επιστροφής προϊόντων σε περίπτωση που μετανιώσουν για την αγορά.

Επιπρόσθετα οι νέοι κανόνες απαλλάσσουν τους πελάτες μας από το άγχος της επιστροφής ενός δώρου το οποίο αγοράστηκε πολλές εβδομάδες ή και μήνες πριν» αναφέρει ο “ Niels Veien.

Βασικά σημεία της νέας πολιτικής επιστροφών
– Οι νέοι κανόνες επιστροφών χωρίς χρονικό περιορισμό καλύπτουν όλες τις χώρες της JYSK Nordic, δηλαδή αφορούν 1200 καταστήματα σε 20 χώρες (στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η Ελλάδα).
– Για να γίνει επιστροφή χρημάτων η απόδειξη αγοράς είναι απαραίτητη.
– Πελάτες χωρίς απόδειξη η άλλο σχετικό αποδεικτικό αγοράς μπορούν να πάρουν ένα άλλο προϊόν ή μια δωροκάρτα. Η νέα πολιτική επιστροφών καλύπτει επίσης και την επιστροφή του κόστους μεταφοράς για προϊόντα που αγοράστηκαν διαδικτυακά και έχουν παραδοθεί στους πελάτες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × 4 =