αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Intel εξαγόρασε την startup Moovit με ένα deal- γίγας στα 900 εκατ. δολάρια

Η Intel εξαγόρασε την startup Moovit με ένα deal- γίγας στα 900 εκατ. δολάρια

Σε μια μεγάλη εξαγορά προχώρησε η Intel. Ο τεχνολογικός κολοσσός επιβεβαίωσε ότι παίρνει στα «χέρια» του την Moovit, όπως μεταδίδει το TechCrunch. Όπως λένε οι πληροφορίες, το deal έκλεισε στα 900 εκατ. δολάρια. Ωστόσο από την Intel σημειώνουν ότι λαμβάνοντας υπόψη τις προηγούμενες επενδύσεις που είχαν κάνει στην Ισραηλινή startup, τώρα ουσιαστικά η εταιρία δίνει μόλις… 840 εκατ. δολάρια. Πάλι βέβαια μιλάμε για ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό.

Η Moovit είναι η διάσημη εφαρμογή για τις δημόσιες συγκοινωνίες και η μεγαλύτερη εταιρεία δεδομένων και αναλύσεων για συγκοινωνίες. Για όσους δεν οδηγούν αλλά μετακινούνται καθημερινά στην πόλη με ΜΜΜ, η Moovit είναι το ιδανικό εργαλείο, μειώνει το άγχος της διαδρομής, ιδιαίτερα σε μετακινήσεις προς άγνωστες περιοχές και ενημερώνει με πιο αποτελεσματικές πληροφορίες από τις ταμπέλες του ΟΑΣΑ στις στάσεις των ΜΜΜ.

Για παράδειγμα, όταν μετακινείστε με ένα λεωφορείο, προς οποιονδήποτε προορισμό και χρησιμοποιήστε τις Ζωντανές Οδηγίες του Moovit, οι Ειδοποιήσεις Αποβίβασης σας ειδοποιούν ακριβώς πού και πόσο μακριά θα βρίσκετε η στάση από το σημείο που θέλετε να πάτε, πόσο θα περιμένετε μέχρι να περάσει το επόμενο λεωφορείο ή πόσες στάσεις απομένουν μέχρι κάποιον άλλον προορισμό. Το Moovit σας ειδοποιήσει όταν έρθει η ώρα να κατεβείτε και δεν χρειάζεται να ελέγχετε συνέχεια εάν η επόμενη είναι η δική σας στάση σας.

Η δωρεάν εφαρμογή Moovit παρέχει ολοκληρωμένες πληροφορίες συγκοινωνίας σε περισσότερους από 800 εκατομμύρια χρήστες σε περισσότερες από 2.000 πόλεις σε περισσότερες από 80 χώρες. Η εταιρεία έχει συγκεντρώσει τον μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο δεδομένων συγκοινωνίας στον κόσμο και παράγει περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο σημεία δεδομένων μετακίνησης την ημέρα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 1 =