αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ IBM προσφέρει δωρεάν αυτά τα 64 online μαθήματα. Μπορείς να τα παρακολουθήσεις από το laptop σου

Η IBM προσφέρει δωρεάν αυτά τα 64 online μαθήματα. Μπορείς να τα παρακολουθήσεις από το laptop σου

Την IBM μάλλον την γνωρίζεις. Είναι ένας κολοσσός της τεχνολογίας. Ιδρύθηκε στην πολιτεία της Νέας Υόρκης το 1911. Αρχικά, η εταιρεία ονομαζόταν Computing-Tabulating-Recording Company (CTR), αλλά το 1924 μετονομάσθηκε σε IBM. Τα προϊόντα της περιελάμβαναν από ζυγαριές και συσκευές χρονομέτρησης για βιομηχανική χρήση μέχρι υπολογιστικές μηχανές και διάτρητες κάρτες. Σήμερα είναι μια πολυεθνική εταιρεία τεχνολογίας υπολογιστών με κεντρικά γραφεία στο Armonk στην πολιτεία της Νέας Υόρκης.

Κατασκευάζει και πωλεί υπολογιστές, το λογισμικό των υπηρεσιών υποδομής, και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες για κεντρικούς υπολογιστές. Έχει σχεδόν 330.000 υπαλλήλους παγκοσμίως και θεωρείται η μεγαλύτερη επιχείρηση τεχνολογίας πληροφοριών στον κόσμο.

Παρακάτω θα δεις 64 online μαθήματα τα οποία έχει δημιουργήσει η IBM. Και μπορείς να τα παρακολουθήσεις δωρεάν μέσα από την γνωστή πλατφόρμα edx.org. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν το μάθημα που θέλουν εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × one =