αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Huawei τρολάρει τις Apple και Samsung: «Το Mate 20 Pro γεννήθηκε και… θα παραμείνει γρήγορο»

Η Huawei τρολάρει τις Apple και Samsung: «Το Mate 20 Pro γεννήθηκε και… θα παραμείνει γρήγορο»

H Huawei έχει πλέον… παράδοση στο τρολάρισμα του ανταγωνισμού και η νεότερη της κίνηση αφορά ένα banner για το νέο Mate 20 Pro που ανέβηκε στο λογαριασμό της εταιρείας στο twitter, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

“Born Fast, Stays Fast” γράφει το motto, με την εταιρεία να σημειώνει ότι ποτέ δε θα εξαναγκάσει τους χρήστες να κατεβάσουν ένα update που θα επιβραδύνει σκόπιμα τη συσκευή.

DqV8WQaWwAU7BaR

Το σχόλιο ακολουθεί πρόστιμα που έχει επιβάλει η Ιταλική Αρχή Ανταγωνισμού σε κατασκευάστριες όπως η Apple και η Samsung ως συνέχεια μίας ιδιαίτερα “περίπλοκης έρευνας”, η οποία διαπίστωσε ότι οι εταιρείες εγκατέστησαν updates στις συσκευές των χρηστών, τα οποία επιβράδυναν παλαιότερα hardware, κάνοντας έτσι πιο πιθανή την αγορά ενός νέου μοντέλου.

Η διάθεση “τρολαρίσματος” είναι συχνή, πάντως, από τη Huawei το τελευταίο διάστημα. Το Μάρτιο, λίγο πριν την ανακοίνωση του P20 Pro, η κινεζική εταιρεία τοποθέτησε διαφημιστικά φορτηγά έξω από τα καταστήματα Samsung και Apple στη Μεγάλη Βρετανία που προωθούσαν το smartphone της. Το Σεπτέμβριο, μοίραζε δωρεάν powerbanks σε όσους περίμεναν τα νέα iPhone XS, ενώ πιο πρόσφατα, στην παρουσίαση του Mate 20 Pro, η Huawei πρόβαλε μια εικόνα ενός Mate 20 Pro που φορτίζει ένα iPhone XS Max, μέσω της νέας δυνατότητας αντίστροφης ασύρματης φόρτισης.

Πηγή: Digitallife.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × four =