αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Huawei πρώτα τρόλαρε τη Samsung και τώρα ξανά «χτυπά», με θύμα… την Apple (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Huawei πρώτα τρόλαρε τη Samsung και τώρα ξανά «χτυπά», με θύμα… την Apple (ΒΙΝΤΕΟ)

Στις 16 Οκτωβρίου η Huawei ετοιμάζεται για την επίσημη ανακοίνωση του νέου Huawei Mate 10, ένα bezel-less phablet που θα είναι το πρώτο με επεξεργαστή Kirin 970. Η καμπάνια προώθησης έχει ξεκινήσει μέσω teasers και η εταιρεία δεν χάνει την ευκαιρία να τρολάρει αντιπάλους.

Όταν πριν από μερικές εβδομάδες η Samsung ανακοίνωσε το Galaxy Note 8, η Huawei Αυστραλίας ανέβασε μια εικόνα με το Mate 10 και hashtag #beyondthegalaxy, υπονοώντας ότι το δικό της κινητό θα είναι πολύ καλύτερο από τη ναυαρχίδα της Samsung.

huawei

Η επόμενη εταιρεία στην οποία κάνει σαφή αναφορά η Huawei, είναι η Apple. Ανέβασε ένα video στο Facebook όπου δείχνει την αποτυχία του Face ID κατά την διάρκεια της παρουσίασης του iPhone X και υπόσχεται ένα “real AI” κινητό με το Mate 10.

Να θυμίσουμε εδώ ότι στην ανακοίνωση του iPhone X, ο Craig Federighi της Apple δοκίμασε το Face ID επί σκηνής και εκατομμύρια θεατές το είδαν να αποτυγχάνει μιας και δεν τον αναγνώρισε.

Η Huawei στοχεύει στο “neural engine” μέσα στο A11 του iPhone X. Το neural engine αποτελείται από δύο επεξεργαστές ειδικά αφιερωμένους στο χειρισμό ορισμένων αλγορίθμων machine learning . Αυτοί οι αλγόριθμοι βρίσκονται πίσω από τα διάφορα μοναδικά χαρακτηριστικά του iPhone, όπως το Face ID, υποστήριξη για προηγμένες εφαρμογές AR και animoji.

Ο Kirin 970 στο επερχόμενο Mate 10 θα έχει επίσης τη δική του μονάδα νευρωνικής επεξεργασίας. H Huawei είναι ξεκάθαρο πως με το παραπάνω video υπονοεί ότι η δική της τεχνολογία είναι πιο ικανή από αυτή που βρίσκουμε στο iPhone X.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen + sixteen =