αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Huawei μόλις ανακοίνωσε ένα νέο smartphone με 4 κάμερες

Η Huawei μόλις ανακοίνωσε ένα νέο smartphone με 4 κάμερες

Η Huawei ανακοίνωσε επίσημα το Huawei Nova 2i, το οποίο εμφανίστηκε στη σελίδα του Vmall, το επίσημο κατάστημα της εταιρείας στη Μαλαισία. Διαθέτει οθόνη FullView και τέσσερις κάμερες, θυμίζοντας μας τα Huawei nova 2 και Huawei nova 2 plus.

Το Huawei Nova 2i ουσιαστικά είναι η διεθνής έκδοση του Huawei Maimang 6, που παρουσιάστηκε την περασμένη εβδομάδα. Διαθέτει οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 659, μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 64GB, 18:9 ratio, αλλά η Huawei δεν επισημαίνει την ανάλυση.

Όπως διαβάζουμε στο Techblog.gr, η διπλή κάμερα στην μπροστινή πλευρά είναι 13 Megapixel και 2 Megapixel, ενώ και στην πλάτη βρίσκουμε δυο κάμερες 16 Megapixel και 2 Megapixel. Κάτω από την κάμερα είναι τοποθετημένος ο αισθητήρας δαχτυλικών, αποτυπωμάτων, ενώ το LED flash είναι ενσωματωμένο στην γραμμή για την κεραία. Έχει μπαταρία 3340mAh, τρέχει EMUI 5.1 βασισμένο σε Android 7.0 Nougat.

Το Huawei Nova 2i έχει υποστήριξη για διάφορες χειρονομίες, που κάνουν το κινητό λίγο πιο interactive. Ζωγραφίζοντας ένα S στην οθόνη, κάνει ένα μακρύ screenshot, όπως για παράδειγμα ένα άρθρο από τη μια άκρη της οθόνης στην άλλη. Κάνοντας διπλό tap με το ένα δάχτυλο γίνεται ένα απλό screenshot, ενώ το διπλό tap με τα δυο δάχτυλα ξεκινά το screen recording.

Το Huawei Nova 2i διατίθεται σε Blue, Black και Gold, αλλά η Huawei δεν αποκάλυψε την τιμή ούτε γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seven + 17 =