αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Huawei κάνει διαγωνισμό για ανερχόμενους φωτογράφους. Ο νικητής θα πάρει 10.000 ευρώ και μεγάλα δώρα

Η Huawei κάνει διαγωνισμό για ανερχόμενους φωτογράφους. Ο νικητής θα πάρει 10.000 ευρώ και μεγάλα δώρα

Τη διοργάνωση του διαγωνισμού InFocus Awards 2019 – http://campaign.consumer.huawei.com/infocusawards/gr/ για την επιβράβευση ανερχόμενων ταλέντων στην φωτογραφία ανακοίνωσε σήμερα η Huawei.

O διαγωνισμός περιλαμβάνει έξι κατηγορίες, πέντε από τις οποίες σχετίζονται με τη φωτογραφία: #Emotion Tag, πρόσωπα, hello life!, storyboard, going the distance και μια κατηγορία αφιερωμένη στο βίντεο: Life Now.

Το InFocus είναι αφιερωμένο σε όλους τους χρήστες συσκευών Huawei οι οποίοι μπορούν να πάρουν μέρος αποστέλλοντας τη φωτογραφία τους σε μία από τις παραπάνω κατηγορίες. Η αποστολή γίνεται μέσω του website του διαγωνισμού από τις 24 Ιουνίου 2019.

Οι φωτογραφίες που θα υποβληθούν στον διαγωνισμό θα παρουσιάζονται σε ένα ειδικό website, όπου κάθε χρήστης του διαδικτύου, συμπεριλαμβανομένων και των συμμετεχόντων, θα μπορεί να ψηφίσει την αγαπημένη του φωτογραφία μέχρι τις 11 Αυγούστου 2019. Στην επόμενη φάση, οι καλύτερες δουλειές θα αξιολογηθούν από μια εκλεγμένη κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από ειδικούς και αναγνωρισμένους φωτογράφους.

Για τον μεγάλο νικητή του Grand Prix, τα δώρα είναι ένα HUAWEI MateBook 13, ένα Watch GT, το ποσό των 10.000 ευρώ, ένα κουπόνι αξίας 250 δολαρίων για το Trip Advisor και δημοσίευση της φωτογραφίας του για μία εβδομάδα ως ταπετσαρία στις κεντρικές σελίδες της TripAdvisor στις εξής χώρες: Σουηδία, Πολωνία, Δανία, Αυστρία, Νορβηγία, Φινλανδία, Τσεχία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ισραήλ, Σερβία, Σλοβακία και Τουρκία. Πολλά δώρα θα υπάρξουν και για όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten − 4 =