αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Huawei αποκάλυψε ότι έχει έτοιμη τεχνολογία φόρτισης σε ισχύ 200W

Η Huawei αποκάλυψε ότι έχει έτοιμη τεχνολογία φόρτισης σε ισχύ 200W

Σε εκδήλωση που πραγματοποίησε η Huawei τοπικά στην Κίνα, ο CEO της εταιρείας Richard Yu προχώρησε σε πολύ ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις για τις νέες τεχνολογίες που ετοιμάζουν, αποδεικνύοντας ότι οι αντιξοότητες δεν την αποθαρρύνουν.

Ο κ. Yu στάθηκε ιδιαίτερα στις νέες τεχνολογίες φόρτισης αναφέροντας ότι η Huawei έχει ήδη έτοιμη λύση φόρτισης σε ισχύ 120W και 200W (!), αλλά διευκρίνησε πως για την ώρα τα smartphones της δεν μπορούν να τις υποστηρίξουν διότι οι μπαταρίες τους δεν διαθέτουν πολύ μεγάλη χωρητικότητα. Από τη στιγμή που έχει επιλέξει να διατηρήσει το βάρος και το πάχος στα επίπεδα των 8-9mm και 190-210gr αντίστοιχα, η λύση ενσύρματης φόρτισης στα 66W και ασύρματης φόρτισης στα 50W είναι ιδανική.

Από τη στιγμή, πάντως, που έχουν ήδη έτοιμη τεχνολογία ισχύος 200W δεν θα αργήσει η μέρα που θα δούμε κάποια συσκευή τους να συνοδεύεται από τόσο γρήγορο φορτιστή. Η αλήθεια είναι ότι δεν ποντάρουμε τόσο στην κατηγορία των smartphones, αλλά κοιτάζουμε περισσότερο σε tablets και laptops.

Πηγή: Techgear.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 + 1 =