αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Huaweι πιάστηκε πάλι στα πράσα: Παρουσίασε φωτογραφίες που δεν ανήκουν στο P40 Pro

Η Huaweι πιάστηκε πάλι στα πράσα: Παρουσίασε φωτογραφίες που δεν ανήκουν στο P40 Pro

Για μια ακόμα φορά η Huawei προσπάθησε… να ξεγελάσει το κοινό. Η εταιρία που βαδίζει σε «αχαρτογράφητα νερά», με τις νέες συσκευές της να μην διαθέτουν Google Apps, τώρα προσπαθεί να εντυπωσιάσει με την κάμερα του P40 Pro, παρουσιάζοντας όμως φωτογραφίες… που δεν έχουν τραβηχτεί με το εν λόγω κινητό.

Οι επίμαχες φωτογραφίες τραβήχτηκαν με την επαγγελματική μηχανή Nikon D850, και παρουσιάστηκαν ως φωτογραφίες που έβγαλε το P40 Pro. Η αποκάλυψη της αλήθειας ήρθε από χρήστη του κοινωνικού δικτύου Weibo με την εταιρεία να σπεύδει να αφαιρέσει τις επίμαχες φωτογραφίες και ταυτόχρονα να βγάζει ανακοίνωση απολογούμενη για το λάθος ρίχνοντας το φταίξιμο στον μοντέρ του βίντεο.

https://www.gizchina.com/wp-content/uploads/images/2020/04/huawei-1.jpg

https://www.gizchina.com/wp-content/uploads/images/2020/04/huawei-2.jpg

Οι επίμαχες φωτογραφίες αποτέλεσαν μέρος μιας σειράς 30 φωτογραφιών που παρουσιάστηκαν σε διαφημιστικό βίντεο της Huawei που δημιουργήθηκε με σκοπό να προσκαλέσει λάτρεις της φωτογραφίας να συμμετάσχουν σε διαγωνισμό τραβώντας φωτογραφίες με το κινητό τους.

Να σημειώσουμε πάντως ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Huawei προσπαθεί να ξεγελάσει το κοινό με τέτοιο τρόπο. Θυμηθείτε το άρθρο μας από το 2019, τότε που η κινεζική εταιρία έκανε κάτι παρόμοιο με το P30. Και τότε η εταιρία είχε εκτεθεί.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 + 16 =