αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ HP ξεκινά delivery μελανιών στην Ελλάδα

Η HP ξεκινά delivery μελανιών στην Ελλάδα

Η HP ξεκινά και στη χώρα μας τη δική της συνδρομητική υπηρεσία για την παροχή μελανιών και toner στους κατόχους των εκτυπωτών της εταιρείας, οπότε αυτοί το χρειάζονται.

Ο λόγος για τη συνδρομητική υπηρεσία Instant Ink, την οποία πρόσφατα η HP επέκτεινε σε 36 νέες αγορές, μεταξύ των οποίων και την ελληνική. Αυτό που ουσιαστικά προσφέρει η υπηρεσία είναι η παρακολούθηση των αναλώσιμων των εκτυπωτών και η αποστολή αναλωσίμων όποτε χρειάζεται, αυτόματα χωρίς να χρειάζεται ο κάτοχος των εκτυπωτή να κάνει οτιδήποτε.

Οι κάτοχοι εκτυπωτών μπορούν να επιλέξουν ένα από τα διαθέσιμα πακέτα της υπηρεσίας, ανάλογα με τις ανάγκες τους, και να πληρώνουν μήνα με τον μήνα, χωρίς δεσμεύσεις και συμβόλαια.

Το κόστος της υπηρεσίας ξεκινά από τα 0,99 ευρώ το μήνα και για εκτύπωση 15 σελίδων και αυξάνεται σταδιακά ανάλογα με τις σελίδες που εκτυπώνονται τον μήνα: 2,99 ευρώ για 50 σελίδες, στα 4,99 ευρώ για τις 100 σελίδες, στα 11,99 ευρώ για 300 σελίδες και στα 24,99 ευρώ για 700 σελίδες κ.ο.κ.

Οι συνδρομητές μπορούν να “αγοράσουν” παραπάνω σελίδες αν υπάρξει κάποια έκτακτη ανάγκη κάποιο μήνα, η να “μεταφέρουν” σελίδες σε επόμενο μήνα αν δεν τις χρησιμοποιήσουν όλες.

Σύμφωνα με τα στελέχη της HP που παρουσίασαν την νέα υπηρεσία σε συνέντευξη Τύπου, μέσω αυτής της συνδρομητικής υπηρεσίας μπορεί να εξοικονομηθεί το 50% με 60% του κόστους των μελανιών, ενώ η εξοικονόμηση αυξάνεται όσο αυξάνονται και οι σελίδες.

Έτσι, για παράδειγμα κάποιος που τυπώνει φωτογραφίες (σ.σ. η υπηρεσία αφορά και τους αντίστοιχους εκτυπωτές της HP) εξοικονομεί περισσότερα χρήματα, από κάποιον που τυπώνει έγγραφα.

Σύμφωνα με στελέχη της HP ένα ακόμη κίνητρο που προσφέρει η υπηρεσία είναι η αποστολή των μελανιών στο σπίτι με εταιρεία courier καθώς και η δυνατότητα εύκολης ανακύκλωσης των δοχείων μελανιών. Η HP συμπεριλαμβάνει την προπληρωμένη ανακύκλωση με την παράδοση του δοχείου, ώστε το χρησιμοποιημένο μελάνι να επιστρέφεται δωρεάν για ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 + 7 =