αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Honda ετοιμάζει το νέο μοντέλο της. Όχι αυτοκίνητο. Είναι αεροπλάνο!

Η Honda ετοιμάζει το νέο μοντέλο της. Όχι αυτοκίνητο. Είναι αεροπλάνο!

Κάτι εντελώς διαφορετικό από όσα είχαμε δει μέχρι τώρα, ετοιμάζει η Honda. Η γνωστή αυτοκινητοβιομηχανία θέλει να βγάλει το πρώτο της αεροπλάνο. Πρόκειται για ένα μεγάλο project. Η δοκιμές και η εξέλιξη του εν λόγω jet κράτησαν συνολικά 30 χρόνια και είχαν κόστος 2 δισ. δολάρια.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι έγιναν πάνω από 3.000 ώρες πτήσεις σε 70 διαφορετικές τοποθεσίες, όλα αυτά τα χρόνια. Η εταιρία έλαβε την απαραίτητη πιστοποίηση από την Ομοσπονδία Αεροπορίας (FAA) τον περασμένο Δεκέμβριο, έτσι ώστε το jet να βγει στην παραγωγή. Το όνομα του θα είναι Honda Jet.

Όπως σημειώνει το Business Insider, o CEO της Honda Aircraft Company, Michimasa Fujino, είναι έτοιμος να τρέξει τις διαδικασίες, έτσι ώστε σύντομα να δούμε το αεροπλάνο της Honda να βγαίνει στην αγορά. Μάλιστα, αναμένεται να είναι το πιο γρήγορο στην κατηγορία του, με μέγιστη ταχύτητα 483 μίλια την ώρα, στα 30.000 πόδια. Και η τιμή του; Μόλις 4,85 εκ. δολάρια.

%ce%bc%ce%bc%ce%bc%ce%bc

the-aircraft-starts-at-485-million-and-can-be-purchased-at-a-hondajet-dealer-there-are-dealers-in-north-america-south-america-and-europe

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten − nine =