αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Holland & Barrett ετοιμάζει e-shop και θέλει να εξάγει Ελληνικά προϊόντα

Η Holland & Barrett ετοιμάζει e-shop και θέλει να εξάγει Ελληνικά προϊόντα

Τρία καταστήματα της βρετανικής εταιρείας Holland & Barrett, η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο των προϊόντων υγείας και ευεξίας, άνοιξε από τις αρχές του 2023 στην Αττική, ο όμιλος Fourlis.

Mετά τα δύο πρώτα, σε Κηφισιά και Γλυφάδα, ακολούθησε πριν από λίγες μέρες και εκείνο στο The Mall Athens.

Τα καταστήματα διαθέτουν χαρτοφυλάκιο 1.300 κωδικών, το οποίο αναμένεται να ενισχυθεί με άλλους 200 το επόμενο διάστημα. Περιλαμβάνει και ελληνικά προϊόντα, όπως π.χ. τρόφιμα ΒιοΑγρός και βιολογικά προϊόντα Symbeeosis. Στόχος του ομίλου, όπως αναφέρθηκε, είναι να βοηθήσει ελληνικές μάρκες βιολογικών τροφίμων και καλλυντικών, σήματα όπως Labbok, Zagori, Green Cola κ.α., να αναπτύξουν πωλήσεις και στις άλλες αγορές, Ρουμανία και Βουλγαρία, που θα τοποθετηθεί η Holland & Barrett μέσω του ομίλου FourlisΦΡΛΚ +1,17%.

Στα σκαριά και το e-shop. O όμιλος Fourlis είναι σε θέση να υποστηρίξει άμεσα τη δραστηριότητα e-shop, καθώς διαθέτει τους αναγκαίους αποθηκευτικούς χώρους και τις υποδομές logistics στα Οινόφυτα. Mε την λειτουργία πλατφόρμας ηλεκτρονικών πωλήσεων επιταχύνει τα σχέδια ανάπτυξης του βρετανικού brand μέχρι να βρεθούν τα κατάλληλα σημεία που θα ενισχύσουν το δίκτυο φυσικών καταστημάτων.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four + 7 =