αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Hack The Box «σήκωσε» 55 εκατ. δολάρια

Η Hack The Box «σήκωσε» 55 εκατ. δολάρια

Η Hack The Box, δημιουργός λογισμικού εκπαίδευσης για την κυβερνοασφάλεια, ανακοινώνει την ολοκλήρωση επένδυσης Series Β ύψους 55 εκατομμυρίων δολαρίων. Της επένδυσης ηγήθηκε η Carlyle, ένα από τα μεγαλύτερα funds παγκοσμίως με 369 δισεκατομμύρια δολάρια υπό διαχείριση, με συμμετοχή των Paladin Capital Group, Osage University Partners, Marathon Venture Capital, Brighteye Ventures και Endeavor Catalyst Fund.

Η Hack The Box ξεκίνησε το 2017 με στόχο να κάνει πιο προσιτή την εκπαίδευση γύρω από την κυβερνοασφάλεια.

Σήμερα, χιλιάδες οργανισμοί ανά τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων κυβερνήσεων, εταιρειών που ανήκουν στη λίστα Fortune 500 και ακαδημαϊκών ινστιτούτων, χρησιμοποιούν την πλατφόρμα της Hack The Box, διατηρώντας ένα καλά εκπαιδευμένο εργατικό δυναμικό, έτοιμο να αντιμετωπίσει κάθε κυβερνοαπειλή.

Η Hack The Box έχει δημιουργήσει τη μεγαλύτερη εκπαιδευτική κοινότητα παγκοσμίως στο χώρο, με περισσότερα από 1,7 εκατομμύρια μέλη, από ανθρώπους που ξεκινούν τώρα την ενασχόληση τους με το αντικείμενο, μέχρι έμπειρους pen-testers και security professionals. Τα μέλη της κοινότητας εκπαιδεύονται, καθώς πραγματοποιούν εικονικές επιθέσεις, με ασφαλή και διαδραστικό τρόπο, σε εκατοντάδες εργαστήρια προσομοίωσης.

Η εταιρία έχει έδρα στην Αγγλία, αλλά το κύριο κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξής της είναι στην Αθήνα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 5 =