αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Grant Thornton ανακοίνωσε ότι θα εφαρμόσει 4ημερη εργασία στην Ελλάδα τον Αύγουστο

Η Grant Thornton ανακοίνωσε ότι θα εφαρμόσει 4ημερη εργασία στην Ελλάδα τον Αύγουστο

Στο μοντέλο της 4ημερης εργάσιμης εβδομάδας θα πορευτεί τον ερχόμενο Αύγουστο η Grant Thornton. Μέσα από την υπόσχεση-ορόσημο «Go Beyond. Move forward together», όπως λέει χαρακτηριστικά.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της εταιρίας: «Επιδιώκοντας να αναπτύσσουμε ουσιαστικές σχέσεις με τους ανθρώπους μας, οι οποίες βασίζονται στην εμπιστοσύνη και στη συμπεριληπτική κουλτούρα, διατηρούμε ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας και ακούμε τις απόψεις και ιδέες των ανθρώπων μας, δημιουργώντας μαζί το εργασιακό περιβάλλον της επόμενης ημέρας.

Με αυτόν τον τρόπο, αναγνωρίζουμε όσα έχουν πραγματική αξία για τους ίδιους και μεριμνούμε ώστε να τους προσφέρουμε μία μοναδική εμπειρία, σε επαγγελματικό αλλά και προσωπικό επίπεδο. Με γνώμονα τα παραπάνω, προχωρήσαμε στην καθιέρωση τετραήμερης εργασίας για τον μήνα Αύγουστο, δίνοντας τέσσερις επιπλέον ημέρες άδειας, προκειμένου να περάσουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Μάλιστα, η εν λόγω δράση επισφραγίζει μία σειρά σημαντικών παροχών και ενεργειών που υλοποιούμε τον τελευταίο χρόνο για τους ανθρώπους μας, στα πλαίσια της μετάβασής μας στη νέα εποχή».

«Η Grant Thornton διατηρεί και ενισχύει τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα της, αποδεικνύοντας με πράξεις ότι οι άνθρωποί μας παραμένουν το σημαντικότερο κομμάτι του οργανισμού», αναφέρει ο κ. Βασίλης Καζάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Grant Thornton με αφορμή την ανακοίνωση και συνεχίζει: «Επιθυμώντας να ευχαριστήσουμε τα στελέχη μας για την στήριξη και τη δέσμευσή τους, μέσα σε μία ιδιαίτερα απαιτητική και δύσκολη περίοδο για όλους, ανακοινώνουμε την υιοθέτηση της τετραήμερης εργασίας για τον Αύγουστο, μίας πρωτοβουλίας που θα συμβάλλει στην καλύτερη ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Για εμάς το “Go Beyond” δεν είναι απλά μία υπόσχεση, αλλά ένα όραμα που μετουσιώνεται σε δράσεις και πράξεις».

Αν πάντως ενδιαφέρεσαι να δουλέψεις στην εταιρία, δες τις θέσεις που έχει τώρα ανοιχτές εδώ. Και στείλε το βιογραφικό σου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen − one =