αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Google σου επιτρέπει τώρα να κάνεις copy-paste χειρόγραφο κείμενο

Η Google σου επιτρέπει τώρα να κάνεις copy-paste χειρόγραφο κείμενο

Μια νέα και ιδιαίτερα χρήσιμη λειτουργία προστέθηκε στο εργαλείο Google Lens. Στο εξής μπορείς να “φωτογραφίζεις” χειρόγραφα μέσω του Google Lens από το smartphone και να τα μεταφέρεις το κείμενο στον υπολογιστή σου σε ψηφιακή, πλήρως επεξεργάσιμη μορφή!

Για να χρησιμοποιήσεις τη λειτουργία θα πρέπει να έχεις εγκατατεστημένη την τελευταία έκδοση του Google Chrome στο smartphone σου μαζί με την ξεχωριστή εφαρμογή Google Lens για συσκευές Android ή το app για iOS (το Lens βρίσκεται δίπλα στη μπάρα αναζήτησης), να είσαι συνδεδεμένος στον ίδιο λογαριασμό Google στο smartphone και τον υπολογιστή, και φυσικά να μην γράφεις σαν….γιατρός για να καταλαβαίνει τι βλέπει το Google Lens. Στη συνέχεια, αρκεί να στρέψεις την κάμερα στο χειρόγραφο κείμενο, να το επιλέξεις από την οθόνη και να πατήσεις copy για να το περάσεις σε κάποιο αρχείο Google Docs.

Remote file

Εκτός από τη λειτουργία copy-paste για χειρόγραφο κείμενο, η Google πρόσθεσε και εργαλείο για να μαθαίνεις πως προφέρεται μια λέξη. Αρκεί να επιλέξεις τη λέξη που θες μέσω του Google Lens και να πατήσεις την επιλογή “Listen” για να ακούσεις πως προφέρεται. Το συγκεκριμένο είναι διαθέσιμο μόνο για συσκευές Android στην παρούσα φάση.

Πηγή: Techgear.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 1 =