αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΗ Emirates σε στέλνει στη Νέα Υόρκη με 419 ευρώ και στο Ντουμπάι με 409 ευρώ (Λίστα)

Η Emirates σε στέλνει στη Νέα Υόρκη με 419 ευρώ και στο Ντουμπάι με 409 ευρώ (Λίστα)

Η Emirates, προσφέρει στους ταξιδιώτες από Ελλάδα, την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν ελκυστικούς ναύλους Οικονομικής Θέσης και να ανακαλύψουν την κοσμοπολίτικη πόλη του Ντουμπάι, τη Νέα Υόρκη καθώς και άλλους προορισμούς του δικτύου της στην Άπω Ανατολή.

Όσοι ταξιδεύουν στο Ντουμπάι, μπορούν να απολαύσουν λιακάδα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, 6 φανταστικές δημόσιες παραλίες με τα ωραιότερα εστιατόρια, εμπορικά κέντρα παγκόσμιας κλάσης, αξιοθέατα και πολλές ακόμα δραστηριότητες. Οι προσφορές ισχύουν για κρατήσεις από σήμερα έως και τις 30 Ιουνίου 2019, για ταξίδια από τη 1 Ιουλίου νίου έως και τις 31 Μαρτίου 2020.

Οι επιβάτες της Οικονομικής Θέσης που ταξιδεύουν από Ελλάδα, μπορούν να επωφεληθούν από τους ειδικούς ναύλους που ξεκινούν από 419€. Ενδεικτικά:

Προορισμός

Θέση

Τιμή

Ντουμπάι

Y

EUR 409

Νέα Υόρκη

Y

EUR 419

Μπανγκόκ

Y

EUR 529

Πεκίνο

Y

EUR 579

Σιγκαπούρη

Y

EUR 579

Γιοχάνεσμπουργκ

Y

EUR 589

Χονγκ Κόνγκ

Y

EUR 599

Σαγκάη

Y

EUR 629

Μελβούρνη

Y

EUR 999

Σύδνεϋ

Y

EUR 999*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.


Όλοι οι επιβάτες απολαμβάνουν το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας της Emirates, ice, με περισσότερα από 4,000 κανάλια ψυχαγωγίας, συμπεριλαμβανομένων ελληνικών ταινιών & μουσικής. Επίσης, μπορούν να απολαύσουν δωρεάν ποτά και τοπικά εμπνευσμένα μενού καθώς και τη φημισμένη φιλοξενία του πολυπολιτισμικού πληρώματος της εταιρείας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × 5 =