αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΗ Emirates ανακοίνωσε μερικές νέες προσφορές: Σε στέλνει Ντουμπάι με 399 ευρώ

Η Emirates ανακοίνωσε μερικές νέες προσφορές: Σε στέλνει Ντουμπάι με 399 ευρώ

H Emirates προσφέρει την ευκαιρία να ανακαλύψετε νέους κόσμους σε μοναδικές τιμές για την Οικονομική και τη Διακεκριμένη Θέση αυτό το φθινόπωρο. Κάνοντας κράτηση μέχρι και τις 5 Σεπτεμβρίου, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις ειδικές τιμές και να ζήσετε νέες εμπειρίες σε 10 προορισμούς του διεθνούς δικτύου της Emirates.

Χαρείτε τις ηλιόλουστες παραλίες του Ινδικού Ωκεανού, κάντε αγορές και ανακαλύψτε τις ζωντανές πόλεις της Άπω Ανατολής με τις ειδικές προσφορές. Η προσφορά της Emirates ισχύει για κρατήσεις από τις 22 Αυγούστου μέχρι και τις 5 Σεπτεμβρίου, για ταξίδια από τις 27 Αυγούστου έως και τις 17 Δεκεμβρίου 2019. Επίσης, οι επιβάτες κερδίζουν διπλά Μίλια επιβράβευσης Skywards όταν κάνουν εγγραφή και κράτηση ή όταν ταξιδεύουν σε επιλεγμένους προορισμούς κατά τη διάρκεια της προσφοράς.

Ενδεικτικά:

Προορισμός Θέση Τιμή
Ντουμπάι Y EUR 399
Κολόμπο Y EUR 539
Μαλδίβες Y EUR 899
Σεϋχέλλες Y EUR 1,019
Γιοχάνεσμπουργκ Y EUR 599
Ντουμπάι J EUR 2,079
Κολόμπο J EUR 2,279
Μαλδίβες J EUR 2,099
Σεϋχέλλες J EUR 2,369
Γιοχάνεσμπουργκ J EUR 2,049

 

Ταξιδέψτε καλύτερα με την Emirates απολαμβάνοντας τη βραβευμένη εμπειρία ταξιδιού σε όλες τις Θέσεις. Όλοι οι επιβάτες απολαμβάνουν το σύστημα ψυχαγωγίας της Emirates, ice, με περισσότερα από 4,500 κανάλια ψυχαγωγίας, συμπεριλαμβανομένων ελληνικών ταινιών & μουσικής.  Επίσης, μπορούν να απολαύσουν δωρεάν ποτά και τοπικά εμπνευσμένα μενού καθώς και τη φημισμένη φιλοξενία του πολυπολιτισμικού πληρώματος της εταιρείας. Η Emirates προσφέρει ακόμη γενναιόδωρο όριο αποσκευών, με έως και 35 κιλά στην Οικονομική, 40 στη Διακεκριμένη και 50 στην Πρώτη Θέση.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 4 =