αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Cosmote προσφέρει απεριόριστα data για 7 ημέρες- Πως να ενεργοποιήσεις το δώρο

Η Cosmote προσφέρει απεριόριστα data για 7 ημέρες- Πως να ενεργοποιήσεις το δώρο

Η Cosmote, ενόψει της Καθαράς Δευτέρας, προσφέρει σε όλους τους πελάτες συμβολαίου και καρτοσυμβολαίου απεριόριστα δωρεάν GB για 7 ημέρες.

Οι συνδρομητές -οικιακοί και εταιρικοί- μπορούν να ενεργοποιήσουν τη νέα προσφορά οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν μέχρι και τα μεσάνυχτα της Καθαράς Δευτέρας, 2 Μαρτίου, και να σερφάρουν χωρίς όρια για μία ολόκληρη εβδομάδα, έχοντας απεριόριστα GB στο κινητό και το tablet τους. Η ενεργοποίηση της προσφοράς γίνεται αποκλειστικά μέσα από το My Cosmote App.

Δωρεάν 6GB από την Παρασκευή 28/02 (18.00) μέχρι και τα μεσάνυχτα της Καθαράς Δευτέρας 02/03 έχουν στη διάθεσή τους οι χρήστες WHAT’S UP και COSMOΚΑΡΤΑ. Η Cosmote, συνεχίζοντας την παροχή δωρεάν data και για τους πελάτες καρτοκινητής, τους δίνει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσουν τη νέα προσφορά, μέσα από τις εφαρμογές WHAT’S UP και My Cosmote αντίστοιχα.

Οι προσφορές σε data δίνουν στους συνδρομητές ελκυστικές λύσεις για την κάλυψη των ολοένα αυξανόμενων αναγκών τους για χρήση δεδομένων στο κινητό και συμβάλλουν στην πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων του δικτύου Cosmote 4G. Ενδεικτικά, μετά τη χριστουγεννιάτικη δεκαήμερη προσφορά απεριόριστων data, η κίνηση δεδομένων αυξήθηκε κατά 170%, καθώς σχεδόν 2 εκατ. συνδρομητές αξιοποίησαν τη δωρεάν παροχή.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 2 =